Bakan Ergün AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti

Bakan Ergün AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti

Bir dizi ziyaret için Konyaya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgunu makamında ziyaret etti

Bir dizi ziyaret için Konya’ya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Bakan Ergün’ün yanı sıra AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı, Gülay Samancı ve Hüseyin Üzülmez ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

SAĞLAM TEŞKİLATLARIMIZ BİZİ AYAKTA TUTUYOR

Konya’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün iktidarlarda sağlam teşkilat yapısının önemine değindi. Bakan Ergün “Ben ziyaretlerimde mutlaka teşkilatlarımıza da uğramaya özen gösteriyorum. Çünkü teşkilatlarımızın çalışmalarını, öneri ve taleplerini dinlemeyi çok önemsiyorum. AK Parti ve tabii ki başta Başbakanımız, teşkilatlarımıza büyük önem veriyor. Çünkü biliyoruz ki sağlam ve güçlü teşkilatlar iktidarımızı da sağlam, güçlü ve kalıcı kılar. AK Parti’nin başarısının en büyük sırrı budur. Ben de Sayın Başbakanımız gibi teşkilatların her aşamasında görev yaptım. Dolayısıyla teşkilatların önemini biliyorum. AK Parti Konya İl Teşkilatımız güçlü, dayanışmacı ve çalışkan bir teşkilat. Her zaman ve her yerde Konya teşkilatları örnek gösteriliyor. Bu, bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Kendilerini ziyaret ettikleri için Bakan Ergün’e teşekkür eden AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Ergün’ü Konya’da ve İl Teşkilatı’nda ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.