Bajic klasiği devam ediyor

Bajic klasiği devam ediyor

Riad Bajic'in attığı gollerde Konyaspor kaybetmiyor. 22 yaşındaki Bosnalı yıldız, Kasımpaşa maçında attığı golle gol sayısını 13’e yükseltirken Yeşil-beyazlı ekibin tarihine geçmek için de gün sayıyor

Atiker Konyaspor’da Riad Bajic Klasiği devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip Boşnak yıldızı Riad Bajic’in gol attığı maçlarda yenilmiyor. Sezonun 27. Hafta maçında Kasımpaşa filelerini havalandıran Bajic’in golü galibiyet için yeterli olmadı ancak Boşnak yıldızın gol attığı maçlardaki yenilmezlik serisi devam etti  

Atiker Konyaspor, Bajic'in gol attığı karşılaşmalarda rakiplerine kaybetmedi. Yeşil-beyazlılar bu maçlarda 4 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti.

 Sezonun 2. haftasında oynanan Beşiktaş mücadelesinde 2 gol bulan Bajic, takımının 2-2'lik beraberliği kurtarmasında başrol oynamıştı. Bajic, 7. haftada oynanan ve 1-1 sona eren Medipol Başakşehir mücadelesinde de takımının tek golüne imza attı. Boşnak yıldız 10, 11, 12 ve 13. haftalarda rakip fileleri boş geçmezken, Konyaspor bu karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

 Ligin 2. yarısında performansında düşüş yaşanan Bajic, 8 karşılaşmada yalnızca 2 kez fileleri sarsabildi. 18. haftada oynanan ve Konyaspor'un 2-1 kazandığı Rizespor mücadelesinde 1 gol bulan Bajic, 20. haftada da Antalyaspor mücadelesinde golünü attı. Konyaspor, bu karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 22 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'yi de boş geçmedi. Bajic, güçlü rakibi karşısında ilk yarıda 2 kez ağları havalandırmayı başardı ve Konyaspor'un 3-2’lik galibiyetinde büyük rol oynadı. Bursaspor maçını boş geçen Riad Bajic Kasımpaşa filelerini havalandırarak krallık yarışından kopmadığının sinyalini verdi.

REKORA BİR GOL KALDI

Atiker Konyaspor'da Riad Bajic, Kasımpaşa maçında attığı golle Gekas'ın rekorunu egale etti. Boşnak golcü, mücadelede attığı golle gol sayısını 13’e yükseltti.  Bajic bu golle Konyaspor forması altında Süper Lig'de bir sezonda en fazla gol atan yabancı oyuncu rekorunuelinde bulunduran Gekas’ı yakalamış oldu.  Yunan golcü Gekas, 2013-2014 sezonunda attığı 13 golle Konyaspor tarihine geçmişti. Konyaspor tarihine geçen Riad Bajic, atacağı bir golle rekorun tek sahibi olacak.

BAJİC: KAÇAN GALİBİYET İÇİN ÜZGÜNÜZ

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor'un deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Konyaspor futbolcusu Riad Bajic yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Riad Bajic, “Zor maç olacağını bekliyorduk, içerde çok iyi bir takım Kasımpaşa. 1 puan için mutluyuz, kaçan 2 puan için üzgünüz. Benim düşüncem öncelikli olarak takım. Takım iyi olursa bende iyi olacağım. Gol krallığını herkes ister. Takımın başarısı daha önemli” dedi. 

FERHAT TÜRKOĞLU    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.