Bahçeşehir, basketbolda iddialı başladı

Bahçeşehir, basketbolda iddialı başladı

Okullar arası Yıldız Erkek Basketbol Müsabakasında rakibi İdeal Kolejini 45 sayı farkla mağlup eden Konya Bahçeşehir Koleji sezona iddialı başladı.

 Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün birlikte organize ettiği okullar arası yıldız erkek basketbol müsabakalarında Bahçeşehir Koleji grubunda bulunan ilk rakibi İdeal Kolejini 45 sayı farkla 72–27 mağlup ederek bir başarıya daha imza attı.
Sezonun iddialı takımlarından Bahçeşehir Koleji karşısında İdeal Koleji ilk yarıyı 41–14 skorla yenik kapattı. Şampiyonluğun en güçlü takımlarından biri olarak gösterilen Bahçeşehir koleji 2 yarıda rakibi İdeal Kolejinin karşısında 72–27 skorla grubunda üstün gelmeyi başardı.
Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen müsabakada Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımının başarılı bir maç sergilemesi seyircilerin ve spor camiasının dikkatini çekti.  
Sportif Faaliyetlere de Ağırlık Veriyoruz Özel Konya Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Nurettin Ok, Bahçeşehir Koleji Basketbol takımının başarısından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “Bahçeşehir Koleji olarak eğitimin yanında çocuklarımızın bedenen ve ruhen gelişimi de önem veriyoruz. Bunun içinde sportif faaliyetlere ağırlık veriyoruz. Basketbol müsabakasında okulumuzun basketbol takımını başarısından dolayı kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.