Bahçeli: Rüşvet Çeteleri Ve Hortumcular Akp'yi Hücrelerini Kadar Ele Geçirdi

Bahçeli: Rüşvet Çeteleri Ve Hortumcular Akp'yi Hücrelerini Kadar Ele Geçirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Haram yiyen aranıyorsa 17-25 Aralık’ta suçüstü basılan faillere bakılmalıdır. Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları, kutucular, kasacılar, arazi...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Haram yiyen aranıyorsa 17-25 Aralık’ta suçüstü basılan faillere bakılmalıdır. Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları, kutucular, kasacılar, arazi yağmacıları, hazine hortumcuları AKP’yi hücrelerine kadar ele geçirmiştir." dedi.

MHP Lideri Bahçeli, Antalya'nın Manavgat ilçesinde Seuno Otel'de partisinin 30 Mart mahalli seçiminde partisinden belediye başkanı seçilen 164 belediye başkanıyla bir araya geldi. Belediye başkanları toplantısında AK Parti Hükümetine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır eleştirilerde bulunan Bahçeli, "Haram yiyen aranıyorsa 17-25 Aralık’ta suçüstü basılan faillere bakılmalıdır. Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları, kutucular, kasacılar, arazi yağmacıları, hazine hortumcuları AKP’yi hücrelerine kadar ele geçirmiştir. Villada para eritemeyen soyguncular AKP’nin belgeli ve ispatlı hırsızları olarak tarihe geçmiştir. Çok şükür, çiğ süt içmediğimiz için karnımızda ağrı da yoktur. Hesabını veremeyeceğimiz karanlık ilişkimiz, altından kalkamayacağımız bulanık ve sorunlu bir yönümüz, ‘Acaba gün gelir karşımıza çıkar mı?' diye içten içe kaygılandığımız bir açığımız bulunmamaktadır. MHP’li belediyeler tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeme konusunda bugüne kadar ahlak ve insanlık mücadelesini alnının akıyla vermiş, vermeye de devam etmektedir. Türk milleti bunu görmektedir." diye konuştu.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU TARİHİN VE MİLLETİN DUVARLARINA KAFALARINI ARKA ARKAYA ÇARPACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Trabzon’da "Çözüm sürecine elimi, bedenimi, canımı koydum" çıkışıyla kararlılık beyanı gösterdiğine işaret eden Bahçeli, bu halin fazla söze gerek bırakmadığını söyledi. MHP Lideri, "Bu kararının kendisine hayırlı olmasını dilemekten başka da yapabileceğimiz pek bir şey yoktur. İşte bizi Erdoğan’dan ayıran en bariz fark buradadır. Erdoğan, çözüm süreci için bedenini koyar, ihaneti sevindirir, PKK’yı güldürür. Biz ise vatan için canımızı veririz, millet için bedenimizden vazgeçeriz. Ankara’da bile saldırıya uğrayan Türk Bayrağı için gözümüzü kırpmadan kendimizi feda ederiz. Bizim fedakarlığımız, bizim feragat kültürümüz sayısız örnekle imtihan edilmiş ve ahlak, iman, tarih ve milli onurla ölçülmüştür. Gün gelecek, Erdoğan ve Davutoğlu tarihin ve milletin duvarlarına kafalarını arka arkaya çarpacaklardır. Bakalım o zaman kaçacaklar mı, yoksa can vermekten hala bahsedecekler mi? Hep birlikte görmemiz mümkün olacaktır." ifadesini kullandı.

Son günlerde artan terör olaylarına da değinen Bahçeli, şöyle konuştu: "PKK’nın silah bakımını yapan, silah başına çağıran AKP’dir. Türkiye’nin parçalanma metinlerini, bölünme reçetelerini yol haritası ismiyle ve çözüm kılıfıyla hazırlayan ihanet yatağı, fitne kaynağı, gayri millilik yuvası Adalet ve Kalkınma Partisi’dir. AKP-HDP-PKK-PYD-İmralı canisi ve küresel şarlatanlar, Türkiye’yi kafa kola almışlar, Kobani’yi göstererek bağrından vurmak için nişan almışlardır. Bu tablonun karşımıza çıkardığı gerçek ise her cephede yaşanan çürüme, çözülme, çöküş ve çaresizliktir. Cumhurbaşkanı’ndan Başbakan’a, Bakanlardan AKP’li parti yöneticilerine kadar çözüm diyenler, süreç tantanasıyla, barış dedikodusuyla aramıza mayın döşemişler, milli bütünlüğümüze hançer sallamışlardır. AKP’yle birlikte neler olmamıştır ki, Adına açılım denilmiştir, eli kanlı PKK’lılar omuzlarda gezdirilmiştir. Adına fırsat denilmiştir, AKP ve PKK elele tutuşmuştur. Adına çözüm denilmiştir, şehide 'kelle' diyenle, şehide mermi sıkanlar can ciğer kuzu sarması halinde kucaklaşmıştır. Şundan emin olunuz ki, aziz şehitlerimizin yarası yeniden kanatılmıştır. Muhterem gazilerimizin acısı yeniden deşilmiştir. Güneydoğulu kardeşlerim PKK ile bir tutulmuş, Kürt kökenli kardeşlerim PKK’nın ve İmralı canisinin keyfine ve kanlı emellerine teslim edilmiştir."

'Tehditle ayakta duran, zulümle varlığını sürdüren, millet ve vatan düşmanlarıyla uygun adım yürüyen' AKP’nin sonunun göründüğünü ifade eden Bahçeli, sözlerini şöyle tamamladı: "12 yıllık rüşvet ve yolsuzluk kervanı yakında adaletin huzuruna çıkacaktır. 12 yıllık vurgun, talan ve yalan dönemi yakında millet vicdanı tarafından kenara ve hesaba çekilecektir. 12 yıllık ihanet serüveni, zillet ve acziyet servisi sona erecektir. Milliyetçi Hareket Partisi AKP’siz bir Türkiye’nin ufukta parladığını görmektedir. Milletimiz aynı ezberlerden yorulmuş, aynı kötürüm ve köhnemiş politikalardan usanmıştır. Türkiye’nin tazelenmeye, canlanmaya, yeni baştan doğrulmaya, bir kez daha silkinmeye ihtiyacı vardır. Bu kutlu vazife ve bu mukaddes görev için çok çalışacağız, çok mücadele edeceğiz, arkasından da Türkiye’yi kurtaracak, Türk milletinin kurtuluşunu demokratik vasıtalarla sağlayacağız. Bu yolda en büyük güvencelerimizden birisi partimizden belediye başkanı seçilen siz değerli arkadaşlarım olacaksınız. Çünkü sizler milletimize açılan en sıcak, en müşfik, en içten, en cömert kapısınız ve böyle olmalı, böyle kalmalısınız. Çünkü sizler, vatandaşlarımızla bire bir temas ve diyalog kanalları kuran, kurması gereken umut ve tebessüm dolu yüzlersiniz."

Genelde iktidara gelmenin yolunun yerelde başarı olmaktan geçtiğine işaret eden Bahçeli, partilerine gönül verenlerin 2015 seçimlerinde partilerini tek başına iktidara taşımak için var güçleriyle çalışması gerektiğini kaydetti. Bahçeli, partilerinin 30 Mart mahalli seçimde 3 büyükşehir, 100 ilçe ve 56 belde olmak üzere toplamda 164 belediyeyi kazandığını ifade etti. Bahçeli, konuşmasının ardından otelin lobisinde çay içerek partililerle sohbet etti.

Mersin'in Mut ilçesi Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, ilçesinin yöresel ürünleri ve marka değeri yüksek olan Mut zeytinyağı şişesini hediye etti. Başkan Yılmaz'ın kızı Serap Yılmaz da Bahçeli'nin elini öperek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.