Bahçeli, Myk Üyeleri Ve Tbmm Grubuyla Ortak Toplantıda Bir Araya Geldi

Bahçeli, Myk Üyeleri Ve Tbmm Grubuyla Ortak Toplantıda Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu ve TBMM Grubu Ortak Toplantısı’na katıldı. Kızılcahamam’da basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve 2 gün sürecek toplantıda ülke gündeminde yer alan...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu ve TBMM Grubu Ortak Toplantısı’na katıldı. Kızılcahamam’da basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve 2 gün sürecek toplantıda ülke gündeminde yer alan konular ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların ele alınacağı öğrenildi.

MHP, Merkez Yönetim Kurulu ve TBMM Grubu'nun katılımıyla Kızılcahamam'da 2 günlük ortak toplantı gerçekleştiriyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı ve 2 gün sürecek toplantıda ‘Ülke gündeminde yer alan konular ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların’ ele alınacağı öğrenildi. Sabah saatlerinde Kızılcahamam’a gelen MHP Lidere Devlet Bahçeli Partililer tarafından Ülkücü Şehitler anıtında karşılandı. Anıtta Ülkücü Şehitler ve Tüm şehitlerimiz için MHP Kızılcahamam Belediye Meclis Üyesi Hamis Tüfekci tarafından dua edildi. Duanın ardından Genel Başkan Bahçeli tarafından anıta karanfil bırakılarak anıttan ayrıldı.Kızılcahamam Belediyesi tarafından 2009 yılında yaptırılan Şehitler anıt ağacını da ziyaret eden MHP Lideri Devlet Bahçeli soğuksu milli parkında bulunan otele geçti.Toplantılar basına kapalı olarak gerçekleştiriliyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.