Aziz Yıldırım Aysal'a fark attı

Aziz Yıldırım Aysal'a fark attı

Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan rapor açıklandı.

Gazetelerin spor sayfalarında yayınlanan haber adetlerine göre Medya Takip Ajansı Interpress tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan raporda Ekim'de en çok konuşulan spor kulübünün Fenerbahçe olduğu ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli kulübün faaliyet gösterdiği tüm spor dalları dahil, kaptan Alex'in ayrılışı ile Avrupa ve Süper Lig maçları başta olmak üzere toplam 8.912 haberde isminin yer aldığı belirlendi.

İkinci sırada şampiyonlar ligi'nde ülkemizi temsil eden Galatasaray 7.689 haber ile bulunurken, Beşiktaş kulübü de 7.472 haberle üçüncü oldu. Aynı listede Trabzonspor isminin geçtiği 6.704 haberle geçtiğimiz ay dördüncü sırayı alırken, Bursaspor 4.064 haberle beşinci oldu.

Kasımpaşa ve Kayserispor Ekim ayında spor sayfalarında üç bin haberi geçen kulüpler olurken, Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Sivasspor da iki bin haberi aşarak spor sayfalarında üstlerde yer alan diğer kulüpler oldular.

Başkanlar içinde en çok Aziz Yıldırım haber oldu

Interpress'in açıkladığı aynı raporda, spor kulüplerinin başkanlarının da yazılı basındaki haberlerde geniş yer aldığı belirlendi.

Buna göre Ekim ayında ilk sırada, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yayınlanan 1.368 haberde isminin yer aldığı ortaya çıktı. İkinci sırada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman 771 haberle bulunurken, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener 676 haberle üçüncü sırayı aldı.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal 623 haber, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da 329 haberle dördüncü ve beşinci sırayı aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.