'Ayrıştırıcı dil kullanılmamalı'

'Ayrıştırıcı dil kullanılmamalı'

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, siyasetin dilinin sert ve bölücü olmaması gerektiğini belirtti. Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise, “Siyasetçilerde söylemlerinde çok dikkatli davranmalıdır. Ayrıştırıcı bir dil kullanılmamalıdır” dedi.

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyeleri SP Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ve il yönetim kurulu üyelerine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette, seçimlerde yapılacak çalışmalar ve seçim güvenliği konuşuldu.

SEÇİM GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ

Ziyarette konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya İl Başkanı Bekir Yaman, seçimlerde adaletli davranılması gerektiğini belirterek, “Seçim güvenliği sağlanmalıdır. Her yerde adaletin olması gerektiği gibi seçimlerde de adalet olmalıdır. Vatandaşımızın seçme ve seçilme hakkının korunması yönünde hareket edilsin. Millet İttifakı olarak seçimlerde adaletli davranılması yönündeki beklentimiz yoğunluktadır. Sağduyulu hareket ederek, birleştiren bir anlayışla çalışmalar yapmalıyız. Siyasetin dili sert ve bölücü olmamalıdır. Vatandaşımızı yönelik ayrıştırıcı bir dil kullanılmamalıdır. Birlikte çalışmalar yaparak, Millet İttifakının seçimi kazanacağı gün yakındır. Bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz" dedi.

BARIŞÇIL VE ADALETLİ BİR SÜREÇ OLSUN

Saadet Partisi (SP) Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ise, sandık güvenliğinin önemli olduğuna dikkat çekerek, "Önümüzdeki seçimlerde sandık güvenliği önemlidir. Süreç kısa olduğundan seçim güvenliği konusunda elimizden geleni yapmalıyız. Artık ülke ve şehir olarak bir seçim sürecine girdik. Umarım zorlu bir süreç yaşamayız. Gergin bir siyaset yerine, barışçıl ve adaletli bir seçim çalışması yapılması en büyük temennimizdir. Siyasetçilerde söylemlerinde çok dikkatli davranmalıdır. Ayrıştırıcı bir dil kullanılmamalıdır. İktidarın yanında yer alan partilerinde bu konuda dikkatli davranarak, güzel bir seçim geçirmeyi diliyoruz. Birlikte çalışarak, iktidara geleceğimizin inancı içindeyiz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum