Aydın'da Kobani Eylemleri

Aydın'da Kobani Eylemleri

Aydın’da Kobani bahanesiyle yapılan gösterilerde polis taş yağmuruna tutuldu. Polis, taş atan gruba, toma ve biber gazıyla müdahale etti. Olaylarda bir polis ayağından hafif şekilde yaralandı.Olay bu gece Osman Yozgatlı Kavşağında başladı....

Aydın’da Kobani bahanesiyle yapılan gösterilerde polis taş yağmuruna tutuldu. Polis, taş atan gruba, toma ve biber gazıyla müdahale etti. Olaylarda bir polis ayağından hafif şekilde yaralandı.

Olay bu gece Osman Yozgatlı Kavşağında başladı. Bir grup kavşakta güvenlik önlemi alan polise taşla saldırdı. Polisin uyarısı dikkate alınmayınca, TOMA

ile müdahale edildi. Polise taş atanların çoğunun çocuk olması dikkat çekti. Polisin gaz bombası kullanmasıyla gurup zaman zaman dağılsa da toplanarak polisi taşlamaya devam etti. Bir kahvehanede oturanlar, polisin gaz bombası kullanmasına tepki gösterdi.

Hakkı Bey Caddesi’nden Ovaeymir Mahallesi’ne inen grup, burada karakolu taşladı. Polis gruba müdahale ederek taşlamayı sonlandırdı. Daha sonra Aydın- İzmir otoyolundan geçen araçları taşladılar. Trafiğin bir süre verilmediği otobanda güvenlik sağlanınca tekrar trafiğe açıldı.

Protesto gösterileri, Efeler, Nazilli ve Germencik ilçelerinde de yapıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.