Aybaba şaşkına döndü!

Aybaba şaşkına döndü!

Beşiktaş'ın, Mersin İdmanyurdu galibiyetinin ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'yı şaşkına çeviren bir olay yaşandı.

SOYUNMA ODASINDA ŞOK GÖRÜNTÜ 
Siyah beyazlı takımın soyunma odasında maç sonrası sevinç yerine buruk bir hava esti. Samet Aybaba soyunma odasına girdiğinde karşılaştığı manzara karşısında şaşkına döndü. Kimse duşlara girmemiş, sevinçi çığlıkları atılmıyordu. Futbolcuların bir kısmı Oğuzhan, bir kısmı ise Almeida'nın etrafına toplanmıştı.

Tecrübeli teknik adam "Ne oluyor arkadaşlar, mağlup olduk da benim mi haberim yok?" dedi. Bunun üzerine Necip, "Hocam Oğuzhan ile Almeida'nın morali çok bozuk onlarla konuşuyoruz" karşılığı verdi.

TESELLİ VERDİLER 
Mersin İdman Yurdu karşısında gol atıp, attıran, ancak 48. dakikada topla elle oynayınca ikinci sarı kart ardından kırmızı kartla oyundan atıldığı için arkadaşlarından özür dileyen Oğuzhan'ı teselli eden futbolcular, "Sıkma canını, kazandık önemli olan bu. Galibiyette attığın gol, yaptığın asistle senin zaten büyük payın var" diyerek moral vermeye çalıştı.

Maçta perdeyi açan golü atmasına rağmen önemli pozisyonları değerlendiremeyen ve kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyondan yararlanamayan Almeida'yı da arkadaşları "Üzülme, dünyanın en iyi futbolcusu da gol kaçırıyor. diğer maçlarda atarsın" diyerek teselli etti.

TAKIM OLMA YOLUNDA....
Samet Aybaba takım içindeki bu havanın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, "Farklı skorla kazandığımız bir maçın ardından futbolcuların sevinmeleri gerekirken iki arkadaşlarının üzüntüsünü, takım olarak yaşamaları takım olma yolunda aldığımız mesafe konusunda beni sevindirdi. Önümüzdeki günlerde bu havanın daha da iyi olacağına paylaşımın daha da artacağına inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.