Atiker Konyaspor üyelerini son kez uyardı

Atiker Konyaspor üyelerini son kez uyardı

Atiker Konyaspor, yıllık aidat borcunu henüz ödeyemeyen üyelere önemli bir çağrıda bulundu

Konyaspor tarafından geçen ay yapılan açıklamada geçmiş dönemlere ait aidatını 31 Aralık 2016 tarihine kadar yatıramayan üyelere son kez ödeme çağrısında bulunulmuştu. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, üyelerin hak kaybı yaşamaması adına bu süre son kez olmak üzere uzatıldı. Borçlarını 16 Ocak 2017 tarihi mesai bitimine kadar ödemeyen üyelerin, üyeliklerinin kendiliğinden düşeceği belirtildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: "Konyaspor Kulübü Derneği üyeleri, üyeliklerinin devam edebilmesi için yıllık aidatlarını ödemekle mükelleftirler. Tüzükte ikinci ve üçüncü bölümde yer alan, giriş ücreti, yıllık aidat, üyenin hak ve görevleri ile üyelik sıfatının sona ermesi maddelerinde hak ve sorumluluklar ayrıntılarıyla yer almış durumdadır. Üyelerimizin hak mahrumiyeti yaşamamaları ve Genel Kurul toplantılarına katılma haklarının düşmemesi için 31 Aralık tarihi mesai bitimine kadar yıllık aidatlarını kulübümüzün hesabına yatırmaları gerekmektedir.”

Bu tarihe kadar mazeretleri nedeniyle aidatlarını yatıramamış olan üyelerimizin 16 Ocak 2017 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen kulüp hesabımıza ödeme yapmaları gerekmektedir.

Konyaspor Kulübü Derneği üyelerimize önemle tebliğ olunur. Konyaspor Kulübü Derneği üye aidat ödeme hesap numarası: Denizbank Zafer Meydanı Şubesi IBAN No: TR25 0013 4000 0017 0209 5000 18”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.