Atiker Konyaspor Karabük sınavında

Atiker Konyaspor Karabük sınavında

Atiker Konyaspor bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadında oynanacak. Maçı Alper Ulusoy yönetecek

Atiker Konyaspor sezonun 15.hafta maçında bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.  Saat 13.30’da başlayacak mücadele Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadında oynanacak.  Maçı Alper Ulusoy yönetecek Allper Ulusoy'un yardımcılıklarını Keren Ersoy ve Volkan Narinç yaparken, maçın dördüncü hakemi Sarper Barış Saka.

SÜPER LİGDE 7. RANDEVU

Atiker Konyaspor Kardemir Karabükspor ile Süper Lig'de 7.maçına çıkacak. Daha önce Karabükspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanan maçlarda eşitlik göze çarpıyor. Her iki takım daha önce 6 maç oynarken taraflar 2'şer galibiyet aldı. 2 maçta ise eşitlik bozulmadı. Karabükspor ve Konyaspor Süper Lig'de en son 2014-2015 sezonunda karşılaşmıştı. Oynanan 2 maçı da temsilcimiz kazanmıştı. İki takım bu sezon TSYD Turnuvası'nda mücadele etmiş ve Konyaspor rakibini 3-2 yenerek finale yükselmişti.

GEÇTİĞİMİZ SEZONLA AYNI PERFORMANS

Geçtiğimiz sezon  Atiker Konyaspor, ilk yarıyı 26 puanda tamamlamış ve Süper Lig’de en iyi performansına ulaşmıştı. Ligde bu sezonda ilk yarı 16.hafta maçlarıyla tamamlanacak. Atiker Konyaspor, ilk bugünın kalan haftalarında Karabükspor ve Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor alacağı 4 puanla puanını 27 yapacak ve Süper Lig’de tarihinin en iyi performansına imza atacak. Atiker Konyaspor, geçtiğimiz sezonla benzer bir performans sergiliyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz geride kalan 14 haftada ligde 23 puan topladı. Son 5 haftada 13 puan toplayan Atiker Konyaspor, ligde 6.sırada bulunuyor. Konyaspor geçen sezon da 14 haftalık periyotta 23 puan toplamıştı. Temsilcimiz geçtiğimiz sezon 14.haftayı 7.sırada bitirmişti.

ULUSOY İLE İLK MAÇ

Karabükspor maçını  yönetecek Alper Ulusoy bu sezon ilk kez Konyaspor’un maçında düdük çalacak. Alper Ulusoy'un yardımcılıklarını Keren Ersoy ve Volkan Narinç yaparken, maçın dördüncü hakemi Sarper Barış Saka. Alper Ulusoy, son olarak 27 Şubat 2016'da deplasmanda Atiker Konyaspor’un Mersin İ.Y. ile oynadığı ve 2-0 galip geldiği mücadelede düdük çalmıştı.

BAJİC’İN CEZASI BİTTİ

Atiker Konyasporda, golcü oyuncu Riajd Bajic kırmızı kart cezasını tamamladı. Atiker Konyaspor, ligin 13.haftasında  deplasmanda oynanan Alanyaspor maçında gol sevinci sonrası ikinci sarı kartı ve ardından kırmızı kartı görmüştü.  Bajic kırmızı kart cezası nedeniyle geçtiğimiz hafta iç sahada oynanan Kayserispor maçında forma giymedi ve cezasını tamamladı.

Riad Bajic Kayserispor maçında kırmızı kart cezası nedeniyle   forma giyememişti.  Bajic’in oynamadığı haftada Beşiktaşlı Cenk Tosun, attığı 2 penaltı golüyle  Bosnalıyı geçti

Konyaspor'un başarılı oyuncusu Riad Bajic, gol krallığında ikinci sıraya geriledi. Alanyaspor maçında haksız yere kırmızı kart gören Bajic, Kayserispor maçında forma giymedi. Boşnak oyuncunun oynamadığı haftada Beşiktaşlı Cenk Tosun attığı 2 penaltı golüyle gol sayısını 9'a çıkardı. Cenk böylece 8 gollü Bajic'i geride bıraktı. 12 maçta 8 gol atan Riad Bajic, aldığı dakika bazında Süper Lig'in en golcü oyuncusu durumunda

ESKİ DOSTLARA KARŞI

Kartal’ın bugünkü rakibi Kardemir Karabükspor’da daha önce Konyaspor forması giyen birçok oyuncubulunuyor . Kırmızı-mavili ekipte kaleci Ercüment Kafkasyalı, Elvis Kokalovic, Hakan Aslantaş ve Abdou Razack Traore daha önce yeşil-beyazlı formayı  giyen isimler olmuştu.

Ercüment Kafkasyalı, 2010-2012 yılları arasında 2 sezon Konya'da forma giydi.

Deneyimli oyuncu Hakan Aslantaş ise 2010-2011 sezonu ve 2011-2012 sezonunun ilk yarısında Konyaspor forması giymiş ve daha sonra Bursaspor’a transfer olmuştu.

Hırvat stoper Elvis Kokalovic de 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Konyaspor’da top koşturmuştu.

Geçtiğimiz sezon Konyaspor’da başarılı bir grafik çizen Burkina Fasolu oyuncu Traore de Karabükspor’da forma giyiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.