Ataseven ilk antrenmanına çıktı

Ataseven ilk antrenmanına çıktı

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor'da Salih Eken'den boşalan teknik adamlık görevine gelen Mevlüt Ataseven takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

Hafta sonu  deplasmanda oynanacak Kırlarelispor hazırlıkları başladı. Haftanın ilk çalışmasını Atatürk Spor Kompleksi 2 nolu futbol sahasında yapan yeşil-beyazlı ekip Mevlüt Ataseven yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirmiş oldu. İzinli olan Uğur Bulut ve sakatlığı bulunan Rıdvan Sağlam, ilk yarıyı kapatan Yaser Hacımustafaoğlu dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda hafta sonunda oynanan Çamlıdere Şekerspor maçında aldığı darbe ile sakatlanan Aykut Uluç koşu yaptı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda pas çalışması ile devam ederken, yapılan taktik çalışma ve açma hareketleri ile son buldu.

GÜNBAŞ: ATASEVEN TAKIMIMIZI ÜST SIRALARA TAŞIYACAKTIR

Beyaz Grup takımlarından Anadolu Selçukluspor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş, deneyimli birteknik direktörle anlaştıklarını, kendilerini üst sıralara taşıyacağına inandıklarını belirtti. Günbaş,  Teknik Direktör Salih Eken'in görevi bırakmasının ardından göreve getirdikleri Mevlüt Ataseven'in kariyeri olan bir teknik direktör olduğunu söyledi.Ataseven'in Spor Genel Müdürlüğü'ndeki görevini bırakarak tekliflerini kabul ettiğini aktaran Günbaş, ''Deneyimli bir teknik direktör ile anlaştık. Bizi üst sıralara taşıyacağına inanıyoruz. Salih hocamız da iyiydi ama bir kan değişikliği gerekti. Yeniden başlıyoruz. Başarılı olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.Teknik Direktör Mevlüt Ataseven ise kendisine yapılan teklifi seve seve kabul ettiğini dile getirdi.Yeşil-beyazlı ekipte genç ve tecrübeli futbolcularla iyi bir hava yakalayacaklarını anlatan Ataseven, ''Bizim işimiz genç futbolcuları profesyonelliğe hazırlamak olacak. Tabii bunun yanında izleyenlere de keyif vereceğiz. Kesinlikle hedefsiz değiliz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi.

DEPLASMAN SPONSORU AYDINLAR OTOMATİV OLDU

Anadolu Selçuklspor'un pazar günü deplasmanda oynayacağı Kırklarelispor karşılaşmasının deplasman giderlerini Konya’lı iş adamı ve Torku Konyaspor’un eski yönetim kurulu üyelerinden Harun Aydın’ın sahibi olduğu Aydınlar Yedek Parça Otomotiv San.Tic.A.Ş. Üstlendi.Kulübün Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Harun Aydın ve Aydınlar Yedek Parça Otomotiv San.Tic.A.Ş. çalışanlarına desteklerinden ötürü teşekkür edildi.

SALİH EKEN VE EKİBİ VEDALAŞTI

Anadolu Selçukluspor ile karşılıklı anlaşarak ayrılan eski teknik direktör Salih Eken takıma veda etti. Salih Eken ve ekibi, menajer Yasin Çelik ile birlikte Atatürk Stadyumunda bulunan Anadolu Selçukluspor’un soyunma odalarında yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve kulüp çalışanları ile vedalaşırken yeni teknik direktör Mevlüt Ataseven’ede başarı dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.