Asya Termal’de Hem Teravih Hem De Teheccüd Namazı Hatimle Kıldırılıyor

Asya Termal’de Hem Teravih Hem De Teheccüd Namazı Hatimle Kıldırılıyor

Ankara Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde Ramazan’ın ruhuna uygun bir hava esiyor.

Ankara Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde Ramazan’ın ruhuna uygun bir hava esiyor. İftarla başlayan gece sabah namazıyla bitiyor ve burada konaklayanlar gece uyumadıklarını söylüyor. Doğu Türkistan’dan getirilen hafız Abdullah Azizi ise hem Teravih Namazı'nı hem de gece namazı olarak bilinen Teheccüd Namazı'nı hatimle kıldırıyor.

Bu yıl çok farklı bir manevi atmosferde Ramazan’ı yaşadıklarını anlatan Asya Termal müşterilerinden Ayşe Tülin Berksan, "Abdullah Azizi hocamızın kıraatı etkileyici bir kıraat ve hatimle Teravih ve Teheccüd Namazları kılıyoruz. Kendimizi Harem-i Şerif’te hissediyoruz fevkalade bir Ramazan geçirdiğimi söyleyebilirim." dedi. Asya Termal'deki manevi iklim aynı zamanda gençleri de etkilemiş. Gençler, hatimle kıldıkları Teravih namazını, gündüz oruç tutup gece de hem maneviyatla hem de havuza girerek Ramazan’ı rahatlıkla yaşadıklarını ifade etti.

Doğu Türkistan’dan gelen hafız Abdullah Aziz ise Asya Termal de Ramazan’ın ruhuna uygun bir manevi iklimi yaşatmaya çalıştıklarını dile getirdi. Abdullah Aziz, "Burada insanlar gece uyumuyor, ibadet ediyor. İftarla başlıyoruz sabah namazına kadar ibadetlerimiz sürüyor." ifadelerini kullandı.

Asya Termal’in Genel Müdürü Mustafa Güngör de Asya termalde Ramazan’a uygun bir ortam oluşturduklarını belirtti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.