Aşure Günü’nde Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verildi

Aşure Günü’nde Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verildi

Adana Burç Üçgül Anadolu-Fen-Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Aşure Günü’ kutlamaları oldukça renkli geçti. Programa öğrenci velilerinin yanı sıra okul binası çevresindeki semt sakinleri de katıldı. Burç Üçgül Liseleri’nde...

Adana Burç Üçgül Anadolu-Fen-Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Aşure Günü’ kutlamaları oldukça renkli geçti. Programa öğrenci velilerinin yanı sıra okul binası çevresindeki semt sakinleri de katıldı.

Burç Üçgül Liseleri’nde düzenlenen Aşure Günü kutlama programı sırasında başta veliler olmak üzere diğer konuklar, öğrenciler, öğretmenler ve okul personeli hep birlikte aşure kazanı kaynattı. Aşurenin hazırlanmasından pişirilmesine kadar her aşamayı davetliler ve öğrenciler, öğretmen ile okul personeli hep birlikte yaparken, ortaya oldukça renkli görüntüler çıktı. Birlik ve beraberlik örneğinin yaşandığı Burç Üçgül Liseleri’nde pişirilen aşure daha sonra yine hep birlikte okul binası çevresindekilere dağıtıldı. Programın sonunda ise davetliler, öğrenciler ve öğretmenler hep birlikte yapmış oldukları aşureden yedi.

Okul binasında düzenlenen programda Aşure Gününü en iyi şekilde kutladıklarını belirten öğrenci velileri, çocukları ve kendileri için hazırlanan bu programdan dolayı okul müdürü ve öğretmenlerine teşekkür etti. Özel Burç Üçgül Anadolu-Fen-Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hasan Yeter, düzenlenen programda yaptığı konuşmada Muharrem ayında meydana gelen önemli olaylara dikkat çekti.

Okul Mustafa Gürhan ise programa katılan velilere ve programın düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.