ASRİAD’a Sudan’dan misafir

ASRİAD’a Sudan’dan misafir

ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ, iki ülke arasında iş anlaşması alanında öncülük ettiklerini belirterek. “Biz de aynı şekilde üyelerimiz ile birlikte Sudan'a bir iş gezisi düzenleyeceğiz” ifadelerini kullandı

Kuzey Darfur Eyaleti Valisi Nimir Mohammed Abdel Rahman, Vali Yardımcısı Salih Ishag Khamis, Gazeteci Marwan Mohamed Ahmed ve Sudanlı iş insanları Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şubesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında; Sudanlı iş insanları  Sakarya ASRİAD üyesi işadamları ile ikili iş görüşmesi gerçekleştirerek, birbirlerine kartvizitlerini takdim etti. 

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kuzey Darfur Eyaleti Valisi Nimir Mohammed Abdel Rahman, ASRİAD Konya Şubesi üyelerini Sudan'a davet ederek, gerekli yatırımları yerinde görmelerini istediğini ifade etti. Vali Rahman, Türkiye ile var olan ticaret hacmini arttırmak için eskisinden daha fazla istekli olduklarını, Sudan'lı işadamlarının Türk İşadamları ile temasının artık çok daha kolay olacağına inandıklarını dile getirdi. 

İADE-İ ZİYARETTE BULUNACAKLAR

ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ; bir takım ziyaret ve iş görüşmeleri için Türkiye'de bulunan Kuzey Darfur Eyaleti Valisi Nimir Mohammed Abdel Rahman ve beraberindeki heyetin şubelerini de ziyaret etmekten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Sudan'ın Konyalı işadamları için büyük bir pazar olduğunu vurgulayan Karabağ; "Yapılan bu ziyaret ile birlikte, işadamlarımız ile Sudanlı işadamlarını bir araya getirerek, iş görüşmesi gerçekleştirdik. Birbirlerine kartvizitlerini vererek, iki ülke arasında iş anlaşması noktasında öncülük ettik ve bundan sonra da öncülük edeceğiz. Bizde aynı şekilde üyelerimiz ile birlikte Sudan'a bir iş gezisi düzenleyerek, ülkeyi ve iş alanlarını yerinde görmeyi planlıyoruz” dedi.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.