Asfora'dan Anadolu'ya destek

Asfora'dan Anadolu'ya destek

Konya Anadolu Selçukspor ile Asfora Marketler Zinciri arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.Tatlıcak Tesisleri'nde kulüp binasında gerçekleştirilen törene Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç ile Asfora Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı H

Konya Anadolu Selçukspor ile Asfora Marketler Zinciri arasında forma sponsorluğu anlaşması imzalandı.Tatlıcak Tesisleri'nde kulüp binasında gerçekleştirilen törene Anadolu Selçukspor Başkanı Erkan Genç ile Asfora Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör katıldı.

GENÇ, TEŞEKKÜR ETTİ

Burada bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Erkan Genç, kulübe verilen bu anlamlı destek nedeniyle Asfora marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Göngür ve tüm yetkililere teşekkür ederken, "Bu çalışmanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dilerim. İnşallah bu çalışma hem takımımıza uğurlu gelir hem de sponsorumuza destekleri olur. Sezonun ikinci yarısıda inşallah sırtımızda Asforanın desteği ile başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

TAKIMA BÜYÜK İVME KATACAK

Kulüp Başkanı Erkan Genç, Spor Toto 2. Futbol Liginde hafta sonunda oynanacak maçlarla başlayacak ikinci yarının hayırlı olmasını dilerken, yeni transferinde katılımı ile güçlerine güç kattıklarını kaydetti. Eren ve Ali Dere’nin takıma büyük bir ivme katacağına inandığını kaydeden Başkan Erkan Genç sıkıntısız bir ikinci yarı diledi.

GURURLANDIK

Asfora Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör'de Yavru Kartal’a destek veriyor olmanın kendilerini gururlandırdığını kaydederken, “ Böyle bir çalışma için bizi tercih ettikleri için  Anadolu Selçukspor Yönetim Kuruluna ve sayın başkan Erkan Genç’e teşekkür ediyorum. İyi bir sezon geçirmeyi ve birlikte güzel başarılara imza atmayı diliyorum" dedi. Daha sonra iki taraf arasında 2016-2017 futbol sezonun ikinci yarısında geçerli olacak forma sponsorluğu anlaşması imzalanırken, Kulüp Başkanı Erkan Genç, üzerinde isminin yazı olduğu formamızı Asfora Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Habib Güngör’e hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.