Art Direktörü Şakir Yıldırım: Teknoloji Geliştikçe İnsanlar Tembelleşiyor

Art Direktörü Şakir Yıldırım: Teknoloji Geliştikçe İnsanlar Tembelleşiyor

Türkiye’nin önemli dijital ajanslarından Wanda Digital Senior Art Direktörü Şakir Yıldırım, “Yukarıdan bakıldığında, teknoloji geliştikçe insanların daha da tembelleşmesi kadar ironik bir durum olamaz. Fakat aynı zamanda bu gerçek,...

Türkiye’nin önemli dijital ajanslarından Wanda Digital Senior Art Direktörü Şakir Yıldırım, “Yukarıdan bakıldığında, teknoloji geliştikçe insanların daha da tembelleşmesi kadar ironik bir durum olamaz. Fakat aynı zamanda bu gerçek, çok büyük bir fırsatı da beraberinde getiriyor.” dedi.

Bursa Orhangazi Üniversitesi'nin, tecrübe paylaşım seminerleri kapsamında davet ettiği, kariyerine Wanda Digital’de devam eden Şakir Yıldırım, birikim ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Aynı zamanda fotoğraf ve seramik sanatçısı da olan Yıldırım, reklam dünyasının hayatımızdaki yeri ve önemini, ekibiyle hazırladığı bazı ödüllü çalışmaları görsel olarak katılımcılara anlattı.

Başarının, eğitimin yanında kişilerin hayatındaki detaylara dikkat edip, onlardan ders çıkarmasında saklı olduğunun belirten Yıldırım, “Yukarıdan bakıldığında, teknoloji geliştikçe insanların daha da tembelleşmesi kadar ironik bir durum olamaz. Fakat aynı zamanda bu gerçek, çok büyük bir fırsatı da beraberinde getiriyor. Örneğin, hemen herkesin artık kameralı cep telefonu var. Eskiden iyi bir fotoğrafçının iyi bir iş ortaya koyması için girmesi gereken zahmetleri düşünün. Şimdi ise olay tek bir tuşa indirgendi. İyi bir fotoğraf çekmek istiyorsanız, iyi bir fotoğraf çekmek istemeniz yeterli. Ve yeterince istenen bir şeye ulaşamamanın imkânsız olduğu bir zamanı idrak ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Program sonunda, BOU Kurumsal İletişim Daire Başkanı Yalçın Güngör konuşmacı Şakir Yıldırım'a İznik Çinisi hediye etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.