Art arda sevinemedik

Art arda sevinemedik

Ligin ilk 10 haftasında üst üste 2 galibiyet alamayan Atiker Konyaspor, Gaziantepspor'u yenerek ligde ilk kez üst üste 2 galibiyet almak isterken Avrupa Ligi'nde konuk olacağı Shaktar deplasmanına ise moralli gitme amacında

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor'da moraller yerinde. Dün Kayacık Tesisleri'nde TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u ağırlayan Atiker Konyaspor, milli maçlar nedeniyle verilen arayı Demirspor ile maç oynayarak değerlendirdi. Bu sezon beklentileri karşılayamayan Atiker Konyaspor, ligde istikrarlı bir performans sergileyemiyor. Ligde üst üste 2 galibiyet alamayan Atiker Konyaspor, ligin 11.haftasında konuk olacağı Gaziantepspor'u yenerek ligde ki çıkışını sürdürmek istiyor. 24 Kasım tarihinde Ukrayna'da Shaktar Donetsk'e konuk olacak Atiker Konyaspor, Lviv deplasmanına moralli gitmek istiyor.

4 MAÇLIK SERİ YAKALADI

Spor Toto Süper Lig'in ilk 10 haftasında 3 galibiyet, 4 beraberlik 3 mağlubiyet alan Atiker Konyaspor,  topladığı 13 puanla 6.sırada bulunuyor. Ligde üst üste iki galibiyet alamayan Atiker Konyaspor, bu sezon en uzun yenilmezlik serisini 4 maçla yakaladı. İlk 4 haftasında 3 beraberlik ve 1 galibiyet alan Atiker Konyaspor, sezona iyi bir başlangıç yapmasına rağmen gidişatını sürdüremedi. Ligin ilk haftasında Rizespor ile 1-1, ikinci haftasnda Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Atiker Konyaspor ligin üçüncü haftasında Antalyaspor'u 3-1 yenmeyi başardı. Ligin dördüncü haftasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabera kalan Atiker Konyaspor'un yenilmezlik serisine Trabzonspor son verdi. Bordo-mavili ekip evinde ağırladığı Atiker Konyaspor'u 1-0 yenerek, yeşil-beyazlı ekibin 4 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.