Antep hazırlıkları devam ediyor

Antep hazırlıkları devam ediyor

Spor Toto Süper Ligin 28. Hafta maçında Cuma günü saat 20.00’da Büyükşehir Belediye Stadyumunda Gaziantepspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Spor Toto Süper Ligin 28. Hafta maçında Cuma günü saat 20.00’da Büyükşehir Belediye Stadyumunda Gaziantepspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor.  Yeşil-beyazlı ekipte Serkn Kırıntılı’nın dışındaki sakat oyuncular takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken  oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak.    

LİGE VERİLEN ARA SAKATLARA YARADI   

Atiker Konyaspor'da Ömer Ali Şahiner ve Barry Douglas'a referandum arası ilaç gibi geldi

Atiker Konyaspor’da sakatlıkları nedeniyle son haftalarda forma giyemeyen Ömer Ali Şahiner ve Barry Douglas’a 16 Nisan Referandumu nedeniyle lige verilen ara ilaç gibi geldi. Her iki oyuncu da verilen bir haftalık ara nedeniyle sahalara erken dönecek. Bursaspor maçında sakatlanan ve kupada Sivasspor ligde de Kasımpaşa maçlarında takımını yalnız bırakan Ömer Ali Şahiner’in Gaziantep maçına kadar oynayacak duruma gelmesi bekleniyor. Ömer Ali takımla beraber çalışmalara başladı. Adanaspor maçında sakatlanan ve 1 aydan fazla süredir forma giyemeyen Barry Douglas da takımla beraber çalışmalara başladı.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.