Antalya'dan Gönderilen Yardımla Siverek'teki Öğrencilerin Yüzü Güldü

Antalya'dan Gönderilen Yardımla Siverek'teki Öğrencilerin Yüzü Güldü

Antalya'dan Keşif Ekibi Derneği, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Ülkülü İlköğretim Okulu’na kırtasiye ve giyim yardımı ile temizlik maddesi yardımı yaptı. Dernek, Ülkülü İlköğretim Okulu Müdürü Sabri Barışlı’dan gelen...

Antalya'dan Keşif Ekibi Derneği, Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Ülkülü İlköğretim Okulu’na kırtasiye ve giyim yardımı ile temizlik maddesi yardımı yaptı.

Dernek, Ülkülü İlköğretim Okulu Müdürü Sabri Barışlı’dan gelen talep doğrultusunda gerçekleştirdiği yardım kampanyası sonrasında kargo ile Siverek'teki öğrencilere ayakkabı, mont, çanta, kitap, kalem, defter, hikâye kitapları gibi ihtiyaç malzemeleri gönderdi. Kampanya kapsamında sıvı ve katı sabun, a4 kağıdı, spor malzemeleri gibi ürünler de okulda kullanıma sunuldu. Yardım kampanyası hakkında ortak açıklama yapan Keşif Ekibi Derneği Başkanı Hidayet Gültekin ve dernek Genel Sekreteri Murat Seyirci, organizasyon sonrası Siverek'ten gelen fotoğrafların kendilerini duygulandırdığını söyledi.

Yardımları ile destek olanlara teşekkür eden Gültekin, "Yapılan yardımlar ile geleceğimiz olan çocuklarımıza bir nebze sıcaklık, küçük bir mutluluk, hayallerini yazacak bir kalem, düşlerini dökecekleri bir defter, okula gidecekleri bir ayakkabı, soğuktan korunacakları bir mont olmaktan mutlu olduk. Gelen fotoğraflar karşısında mutluluk ve hüznü birlikte yaşadık. Ayağında giyecek ayakkabısı olmayan, eskimiş elbiseleri ile okula gelen çocukları gördük. Yardımın hedefine ulaşması ile mutlu olurken, zor şartlarda okula gelen öğrenciler ile hüznü yaşadık." diye konuştu.

Yardımları için Keşif Ekibi Derneği’ne teşekkür eden Ülkülü İlköğretim Okulu Müdürü Sabri Barışlı ise yaptıkları yardım başvurusu ile Akdeniz’den gelen sıcaklığı doğuda hissettiklerini, yardımlarla ailelerin yaşadığı ekonomik zorluklara bir nebze merhem olduğunu söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.