Anadolu'nun son şansı

Anadolu'nun son şansı

Hafta sonu evinde BB Erzurumspor'u ağırlayacak olan Anadolu Selçukspor, bu karşılaşmayı kaybetmesi halinde play-off potasındaki en yakın rakibi ile aradaki puan farkı 11'e çıkacak ve hedefinden bir hayli uzaklaşmış olacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, hafta sonu Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırlayacağı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçının hazırlıklarına Mehmet Tevfik Lav Tatlıcak Tesisleri'nde dün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Yavru Kartal'da bu maçın önemi büyük. Yeşil-beyazlılar,  bu karşılaşmayı kaybetmesi halinde play-off potasındaki en yakın rakibi ile aradaki puan farkı 11'e çıkacak ve hedefinden bir hayli uzaklaşmış olacak.

FARK 11' E ÇIKACAK

Ligin 19.haftasında Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı Amed Sportif Faaliyetler'e 3-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi alarak hedefinden bir nebzede olsa uzaklaşan Anadolu Selçukspor, 29 Ocak 2017 tarihinde pazar günü evinde ağırlayacağı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçının hazırlıklarına başladı. Play-off hedefiyle yola çıkan Anadolu Selçukspor'da play-off potasındaki en yakın rakibi olan Keçiörengücü ile arasında 8 puan fark bulunuyor. Yeşil-beyazlılar,  Erzurumspor karşılaşmasını kaybetmesi halinde play-off potasındaki en yakın rakibi ile aradaki puan farkı 11'e çıkacak ve hedefinden bir hayli uzaklaşmış olacak. Teknik direktör Cenk Özcan, bu maçın önemine değinerek mutlak 3 puan ile ayrılmasını gerektiğini oyuncularına söyledi.

ERUZURM'DA ÇANLAR ÇALIYOR

Öte yandan hafta sonu Anadolu Selçukspor'a konuk olan BB Erzurumspor'da karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. 2 maçtır ligde galip gelemeyen mavi-beyazlılarda tehlike çanları çalmaya başladı.Liderliği İstanbulspor'a kaptıran Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'da, Anadolu Selçukspor maçından alınacak olası bir yenilgi teknik direktör değişikliğine neden olabilir.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.