Anadolu'dan gözdağı

Anadolu'dan gözdağı

Anadolu Selçukspor'un ligin ikinci yarısının ilk maçında konuk olacağı Kahramanmaraşspor hazırlıklarını sürdürüyor. Yavru Kartal, son 4 deplasman maçında aldığı 3 galibiyetle rakibine gözdağı verdi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında konuk olacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hava şartları nedeniyle salonda çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılarda Mehmet Emin Güneş ile Seddar Karaman dışında eksik futbolcu bulunmaması teknik heyeti sevindirdi.

BUGÜN HAREKET EDECEK

Yeşil-beyazlı temsilcimiz bugün öğle saatlerinde Kahramanmaraşspor deplasmanına hareket edecek. Yavru Kartal, kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Anadolu Selçukspor, ligde zor günler geçiren Kahramanmaraşspor'u yenerek ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Yavru Kartal'ın son 4 deplasman maçında 3 galibiyet alması rakibine kolay lokma olmadığı mesajını verdi.

7.SIRADA BİTİRDİ

Sezona play-off hedefiyle başlayan ve yaşadığı şanssız sakatlıklar nedeniyle hedefinin uzağında kalan Anadolu Selçukspor, ligin ilk yarısını topladığı 26 puanla 7.sırada bitirdi. Yavru Kartal evinde 16 puan toplamayı başarırken dışarda ise 10 puan topladı. Ligde oynadığı son 4 deplasman maçında 3 galibiyet almayı başaran Anadolu Selçukspor, bu istatistiği ile pazar günü deplasmanda konuk olacağı Kahramanmaraşspor'a gözdağı verdi. Ligde oynadığı son 4 deplasman maçında Karagümrük ile Ofspor'u 1-0 yenen Anadolu Selçukspor, Sivas Belediyespor'a ise 3-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar ligin ilk devresinin son maçında konuk olduğu Hacettepe'yi ise 2-0 mağlup ederek ligin ilk devresini galibiyetle kapattı.

İNİŞLİ-ÇIKIŞLI GRAFİK SERGİLİYOR

Anadolu Selçukspor'un yarın konuk olacağı Kahramanmaraşspor ise evinde inişli-çıkışlı bir grafik çiziyor,. Ligin ilk devresinde 17 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Kahramanmaraşspor ligde 14.sırada bulunuyor.Kırmızı-beyazlılar ligin ilk devresinde evinde 12 puan toplarken deplasmanda ise 6 puan topladı. Ligin ilk devresinde evinde 9 maça çıkan Kahramanmaraşspor; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.Kırmızı-beyazlılar yarın Anadolu Selçukspor'u yenerek ligde kötü gidişe dur demek istiyor.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.