Anadolu'dan forvete takviye

Anadolu'dan forvete takviye

Sezonun ikinci yarısına Antalya Papillon Belvil Otel'de yaptığı kamp çalışmaları ile hazırlanan Anadolu Selçukspor, kadrosuna İnegölspor’dan forvet oyuncusu Eren Açıkgöz’ü kattı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Forvet mevkiisindeki eksikliği gidermek isteyen Anadolu Selçukspor; İnegölspor'dan forvet oyuncusu Eren Açıkgöz'ü kadroya dahil etti. Yavru Kartal, Açıkgöz ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

EREN KENDİSİNİ KANITLADI

Anadolu Selçukspor Sportif Direktörü Mesut Erçetin ile birlikte resmi sözleşmeyi imzalayan Eren Açıkgöz 1,5 sezon Konya Anadolu Selçukspor’un formasını giyecek.Sezon başında attığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Seddar Karaman’ın yaşadığı üzücü sakatlığın ardından forvet hattında yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak adına bu transferi gerçekleştirdiklerini belirten Sportif Direktör Mesut Erçetin, “Eren, kendisini bu ligde kanıtlamış şampiyonluklar yaşamış bir arkadaşımız. Tecrübeleri ile takımımıza yapacağı katkılar için şimdiden kendisine teşekkür ediyoruz. Teknik kadromuzun raporu doğrultusunda büyük bir özveri gösteren  Yönetim Kurulumuzun katkıları ile bu transferi gerçekleştirdik. Genç arkadaşlarımızın geleceğe hazırlanması noktasında güçlü bir kadronun içinde tecrübe sahibi bir golcümüzün yer alması bizi mutlu edecek. İnşallah birlikte iyi bir sezon geçiririz” dedi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor’dan takıma transfer olan Eren Açıkgöz ise başarılı olmak için Konya’ya geldiğini söylerken, “Transferimde emeği geçen yönetici ağabeylerime teşekkür ediyorum. İnşallah burada çok çalışıp hocamızın verdiği görevleri yerine getirerek takımımı başarılı bir noktaya getirmek için elimizden geleni yapacağız. Transferimin her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum” sözlerini kullandı. 1990 doğumlu Eren Açıkgöz daha önce İnegölspor, Ümraniyespor, Nazilli Belediyespor, Kırklarelispor, Bayrampaşa,  Körfez İskenderunspor, Keçiören Sportif A.Ş.,Menemen Belediyespor, Gaskispor, Turgutluspor ve  Afyonkarahisarspor formalarını giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.