Anadolu'da son rötuşlar

Anadolu'da son rötuşlar

Yarın evinde Ofspor'u ağırlayacak olan Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar bugün yapacağı son antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 30.haftasında evinde Ofspor'u ağırlayacak olan Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz dün Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Yavru Kartal, bugün yapacağı son antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak. Anadolu Selçukspor'da teknik direktör Mustafa Alper Avcı, oyuncularına sık sık uyarılarda bulunarak motive ediyor.

2 PUAN ORTALAMASI TUTTURDU

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta oynadığı son 7 maçta yenilgi yüzü görmeyen Anadolu Selçukspor yeniden çıkışa geçti. Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Yavru Kartal, ligin ikinci yarısında çıktığı ilk 5 haftada puan alamadı. Yavru Kartal 5 maçta sıfır çekerek küme düşme hattına kadar geriledi. Teknik direktörlük değişikliği ile yeniden çıkışa geçen Anadolu Selçukspor ligde oynadığı son 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligde oynadığı son 7 maçta; 3 galibiyet, 4 beraberlik alarak 13 puan toplamaya başardı. Yavru Kartal teknik direktör Mustafa Alper Avcı ile 2 puan ortalaması tutturdu.

23 PUAN TOPLADI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor  geride kalan 29 haftada en fazla puanı sahasında oynadığı karşılaşmalarda topladı. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı  14 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alırken kalan 5 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Bu maçlarda 23 puan toplayan Anadolu Selçukspor rakiplerine 16 gol atarken kendi kalesinde ise 13 gol gördü.

EN FARKLI GALİBİYETİ MARAŞ İLE ALDI

Bu sezon evinde 14 maça çıkan Anadolu Selçukspor sezonun iç sahadaki en farklı galibiyetini ligin ilk maçında Kahramanmaraşspor’a karşı aldı. Yeşil-beyazlı ekip rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla lige moralli başladı. Anadolu Selçukspor sonraki farklı galibiyetini ise sezonun 4.hafta maçında Nazilli Belediyespor’a karşı 3-1’lik skorla alırken geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük ile oynanan maçta da muhteşem bir geri dönüşle rakibin 3-2 yenerek evinde 3. en gollü galibiyetini almış oldu.

EN BÜYÜK KOZ ALİ DERE

Yarın Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda Ofspor'u ağırlayacak olan Anadolu Selçukspor'un en büyük kozu Ali Dere olacak. Bu sezon Atiker Konyaspor'da fazla forma şansı bulamayarak Anadolu Selçukspor'a geri dönen Ali Dere, gösterdiği performansla takımını ikinci yarı sırtladı. Yeşil-beyazlı forma altında bu sezon 11 maça çıkan Ali Dere 2 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Yarın Ofspor'u ağırlayacak olan Anadolu Selçukspor teknik heyetinin en büyük Ali Dere olacak. Alper Avcı, Ali Dere ile kanatları kullanarak rakip savunmayı yıpratıp 3 puanı almak istiyor.

HAKAN ARMUTCU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.