Anadolu’da seri sevinci

Anadolu’da seri sevinci

Anadolu Selçukspor’da yakalanan yenilmezlik serisi camiayı sevindiriyor. 7 maçtır yenilmeyen yeşil-beyazlı ekip 3 maçta da kalesinde gol görmedi. Anadolu Selçukspor deplasmanda Bucaspor’la golsüz berabere kalırken bu sezon 3. kez 0-0’lıkberaberlik aldı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta 29. Hafta geride kalırken Anadolu Selçukspor yakaladığı yenilmezlik serisini Bucaspor deplasmanında da devam ettirdi. Yeşil-beyazlı ekip rakibiyle golsüz berabere kalarak seriyi 7 maça çıkardı.

3 MAÇTA GOL YEMEDİ  

Anadolu Selçukspor ligde oynadığı son 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligde oynadığı son 7 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik alarak 13 puan toplamaya başardı. Yeşil-beyazlı ekip yenilmediği 7 maçın 3’ünde ise kalesini gole kapattı. Anadolu Selçukspor  Zonguldak Kömürspor’u 1-0 yendiği maçta, Anadolu Üsküdar ve Bucaspor ile0-0 berabere kaldığı maçlarda kalesinde gol görmedi

7 MAÇTA 8 GOL ATTI

Anadolu Selçukspor  yenilmediği 7 maçta rakiplerine tam 8 gol attı. Yeşil-beyazlı ekip Tepecikspor maçıyla başlayan yenilmezlik serisinde kalesinde ise 4 gol gördü. Bu gollerini 2’sini evinde oynadığı ve müthiş bir geri dönüşle 3-2 kazandığı Karagümrük maçında yedi.  

İYİCE RAHATLADI  

Anadolu Selçukspor son haftalardaki müthiş çıkışı ile alt sıralardan uzaklaşırken Bucaspor  deplasmanından aldığı 1 puanla ateş hattıyla arasındaki puan farkını 10’a çıkardı. Yeşil-beyazlı ekip Play-Off hattıyla olan 9 puanlık farkı ise son düdüğe kadar kovalayarak 34 hafta sonunda  Play-Off grubunun içinde yer almak istiyor.

BUSEZON 3. KEZ YAŞANDI

Anadolu Selçukspor bu sezon 3 kez  golsüz beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun 29. Haftasında deplasmanda oynadığı maçta Bucaspor ile 0-0 berabere kalarak 2016-2017 sezonunun 3. golsüz beraberliğini aldı

AYNI TAKIMLA AYNI SKOR

Geride kalan 29 haftada  aldığı beraberliklerin 3’ünde  0-0’lık sonuçla sahadan ayrılan Anadolu Selçukspor bu beraberliklerin ikisini de aynı takıma karşı aldı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun 8. Haftasında oynadığı Anadolu Üsküdar maçında rakibiyle 0-0 berabere kalırken aynı rakiple 2. yarı deplasmanda oynadığı maçta da rakibiyle golsüz berabere kalan Anadolu Selçukspor son olarak da Bucaspor ile 0-0 berabere kalarak bu skorla 3. beraberliğini almış oldu.

OFSPOR HAZIRLIKLARI BUGÜN BAŞLAYACAK

Anadolu Selçukspor’da sezonun 30. Haftasında evinde oynayacağı Ofspor maçının hazırlıkları bugün başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapacağı antrenmanla 30. Haftanın hazırlıklarını başlatacak. Anadolu Selçukspor Ofspor ile Pazar günü saat 15.00’de Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumunda karşılaşacak.

ABİDİN KURT      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.