Anadolu Üsküdar'a bileniyor

Anadolu Üsküdar'a bileniyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 25.hafta müsabakasında deplasmanda Anadolu Üsküdarspor 1908 spor ile oynayacak olan Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

SEDDAR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde öğleden sonra yapılan antrenman koşu çalışması ile başladı.Anadolu Selçukspor teknik direktörü Mustafa Alper Avcı ve yardımcı antrenörler idaresinde gerçekleştirilen çalışma daha sonra iki guruba ayrılan futbolcular oynadığı ayak tenisi ile devam ederken saha içine kurulan parkurda gerçekleştirilen koşu çalışmaları ve yarı sahada yapılan taktik çalışma ile tamamlandı.Tedavisi devam eden Ragıp çalışmaya katılmazken, sakatlığı bulunan Berat Çetinkaya takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Geçirdiği operasyonun ardından takımdan bir süredir ayrı kalan Seddar Karaman koşularda takımla birlikte çalıştı. Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Erkan Genç ve Yönetim Kurulu üyeleride bir süre antrenmanı takip etti.

RAKİP KÜME DÜŞME HATTINDA

Anadolu Selçukspor’un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Anadolu Üsküdar  24 puanla 16. sırada bulunuyor.  Yeşil-beyazlı ekibin ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşamaması adına bu maçı kazanması gerekiyor.  Sezonun ilk yarısında rakibiyle sahasında golsüz berabere kalan Anadolu Selçukspor zorlu maçı kazanarak alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyor.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.