Anadolu, transfere devam ediyor

Anadolu, transfere devam ediyor

Anadolu Selçukspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yavru Kartal, Eren Açıkgöz'ün ardından iki ismi daha kadroya dahil etti.

Anadolu Selçukspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Yavru Kartal, Eren Açıkgöz'ün ardından iki ismi daha kadroya dahil etti. Kaleci Muhammed Geylani Özturan ve Mehmet Güneş'i transfer eden Yavru Kartal'da Konyaspor U-21 takımından denenen Berk Erol, Görkem Dalmaz ve Alper Kınay'ında kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

OLUMLU RAPOR VERDİ

14 gündür kampta Mehmet Güneş isimli gurbetçi futbolcuyu deneyen Anadolu Selçukspor, teknik direktör Cenk Özcan'ın verdiği olumlu doğrultusunda kadroya dahil ederken Spor Toto 3.Lig takımlarından Batman Petrolspor'dan Muhammed Geylani Özturan'ı kadroya dahil etti. Yeşil-beyazlıların, Antalya Belek'te gerçekleştirdiği kampa dahil edilen Konyaspor U-21 Takımı oyuncuları Alper Kınay, Berk Erol ve Görkem Dalmaz'ın da önümüzdeki günlerde takıma katılması bekleniyor.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Anadolu Selçukspor'un Batman Petrolspor'dan Muhammed Geylani Özturan 18 yaşında kaleci mevkinde görev yapıyor. Genç kaleci bu sezon A takımda hiç maça çıkmadı. Yavru Kartal'ın Evian Thonon Gaillard'dan denediği gurbetçi futbolcu Mehmet Güneş'i de kadroya kattı. Forvet mevkiinde görev yapan Güneş, Teknik Direktör Vedat İnceefe yönetimindeki U19 Milli Takım'ın aday kadrosuna da davet edildi.

MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum