Anadolu seri peşinde

Anadolu seri peşinde

Son iki haftada 4 puan toplayan Anadolu Selçukspor bugün deplasmanda Anadolu Üsküdar’a konuk olacak. Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekipte hedef galip gelerek seri yakalamak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren  Anadolu Selçukspor, ligin 25.haftasında bugün deplasmanda Anadolu Üsküdar’a konuk olacak. Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.   Karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını  Anıl Usta,  Aykut Küçük yapacak. Maçın 4.hakemi ise Efe Tanrıverdi.

Ligin 24.haftasında Zonguldak Kömürspor’u mağlup eden Anadolu Selçukspor 6 maç sonra kazanarak kötü gidişini sonlandırdı.  İkinci yarıdaki ilk galibiyetini alan temsilcimiz, 2,5 ay süren galibiyet hasretini de dindirdi. Puanını 30’a çıkaran temsilcimiz alt sıralardan uzaklaşarak rahat bir nefes aldı.

4. RANDEVU

Daha önce Anadolu Üsküdarspor ile 3 kez karşı karşıya gelen  Anadolu Selçukspor, rakibiyle Maltepe Hasan Polat Stadyumu'nda 4.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 3 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde eşitlik göze çarpıyor. İki ekibin daha önce oynadığı 3 mücadeleyi; 1 kez Anadolu Selçukspor kazanırken 1 kez ise Anadolu Üsküdarspor kazandı.1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Anadolu Selçuksor, Anadolu Üsküdarspor ile oynadığı maçlarda rakip kaleye; 4 gol atarken kalesinde ise 4 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Anadolu Selçukspor ile Anadolu Üsküdarspor arasında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanan mücadele 0-0'lık eşitlikle sonuçlanmıştı.

RAKİP KÜME DÜŞME HATTINDA

Anadolu Selçukspor’un hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Anadolu Üsküdar  24 puanla 16. sırada bulunuyor.  Yeşil-beyazlı ekibin ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşamaması adına bu maçı kazanması gerekiyor.  Sezonun ilk yarısında rakibiyle sahasında golsüz berabere kalan Anadolu Selçukspor zorlu maçı kazanarak alt sıralardan biraz daha uzaklaşmak istiyor.

SARI KART ALARMI

Anadolu Selçukspor'da 23.hafta oynanan Büyükçekmece Tepecikspor maçında kart sınırına ulaşan 3 oyuncu Anadolu Üsküdarspor maçında kart görmesinde halinde Keçiörengücü karşılaşmasında forma giyemeyecek. Tepecikspor maçında 15.dakikada sarı kart gören Emre Selen, 87.dakikada sarı kart gören orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak ve 89.dakikada sarı kart gören stoper Ahmet Önay, kart sınırına ulaştı. 3 oyuncu yarın oynanacak olan Anadolu Üsküdarspor karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde Anadolu Selçukspor'un evinde oynayacağı Anadolu Üsküdarspor maçında oynayamayacak.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.