Anadolu Selçuklu hazır

Anadolu Selçuklu hazır

Evinde İskenderun Demir Çelikspor'u ağırlayacak olan Anadolu Selçukluspor, zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı

Bugün tesislerinde kampa girecek olan yeşil-beyazlılar, karşılaşmanın saatini beklemeye başlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor  9. hafta maçında yarın kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Demir Çelikspor'u ağırlayacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına moralli bir şekilde devam eden yeşil-beyazlılar, dünü tek idmanla tamamladı. Teknik direktör Salih Eken gözetiminde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, diz yan bağından sakatlığı bulunan Feyyaz Belen takımdan ayrı koşu yaptı. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, 5’e 2 ve pas çalışmasıyla devam etti. Futbolcularımız antrenmanın ana bölümünde ise tam sahada çift kale maç yaptı. antrenman açma germe hareketleri ile tamamlandı. Bugün hazırlıklarına son noktayı koyacak olan yeşil-beyazlılar kampa girerek maç saatini beklyemeye başlayacak.
İSKENDERUN MAÇINI MEHMET FATIH GÖKÇE YÖNETECEK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta 9.hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 4 Kasım yarın Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda saat 13:30'da başlayacak Anadolu Selçukluspor–İskenderun Demir Çelikspor karşılaşmasında Mehmet Fatih Gökçe görev yapacak. Mehmet Fatih Gökçe'nin yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Can Savaşan yaparken maçın dördüncü hakemi Hasan Avcı. Spor Toto 2. Lig -Grup Beyaz -9 . Hafta maçları ve yönetecek hakemler şöyle: 04 Kasım:  13:30 Anadolu Selçukluspor- İskenderun Demir Çelikspor Mehmet Fatih Gökçe, 13:30 Çamlıdere Şekerspor A.Ş.-İnegölspor Yavuz Çetin, 13:30 Kırklarelispor-Ofspor Cihan Burgan, 13:30 Bayrampaşa-Körfez Futbol Kulübü Halil Sayın, 13:30 Eyüpspor-Gaziosmanpaşa Sertaç Şaroğlu, 13:30 Yeni Malatyaspor- Alanyaspor Gökhan Güneşer, 13:30 Balıkesirspor-Altay Hüseyin Çiftsüren, 13:30 Denizli Belediyespor-Tokatspor Serdar Sözlevi.
Anadolu Selçukluspor'un Lig'in 9. haftasında  ağırlayacağı İskenderun Demir Çelikspor, 12 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. İskenderun, 15 puanla 2. sırada bulunan yeşil-beyazlı temsilcimiz karşısında kazanarak ligin zirvesi için iddialı bir konuma gelmenin hesaplarını yapıyor. Anadolu Selçukluspor ise zorlu haftanın ardından liderlik koltuğuna gözünü dikmiş durumda. Geride kalan 8 haftada Anadolu Selçukluspor, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve birde yenilgi alırken, İskenderun Demir Çelikspor ise 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1'de beraberlik aldı. Ligde temsilcimiz 8 karşılaşma oynarken, bir haftayı bay geçen İskenderun'un ise 1 maç eksiği bulunuyor. 
Öte yandan geçtiğimiz sezon Konya Şekerspor adı ile mücadele ettiği ligde İskenderun demir Çelikspor ile aynı grupta yer Anadolu Selçukluspor, zorlu rakibine her iki maçta da üstünlük sağlayamadı. İskenderun'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanırken, Konya'da oynanan maçı ise Anadolu Selçukluspor, 1-0 kaybetti. 2. Lig Beyaz ve kırmızı Grup'ta hafta sonunda 9. hafta heyecanı yaşanacak. Ligde oynanacak 9. hafta maçlarının programı şu şekilde: Beyaz Grup: Çamlıdere Şekerspor-İnegölspor (Bağlum Belediye) Kırklarelispor-Ofspor (Kırklareli Atatürk) Bayrampaşaspor-Körfez Futbol Kulübü (Mimar Yahya Baş) Anadolu Selçukluspor-İskenderun Demir Çelikspor (Konya Atatürk) Eyüpspor-Gaziosmanpaşaspor (Eyüp) Yeni Malatyaspor-Alanyaspor (Malatya İnönü) Balıkesirspor-Altay (Balıkesir Atatürk) Denizli Belediyespor-Tokatspor (Denizli Atatürk) Kırmızı Grup: Pendikspor-Nazilli Belediyespor (Pendik) Faturavizyon Kahramanmaraşspor-Hatayspor (Kahramanmaraş 12 Şubat) Sakaryaspor-Bandırmaspor (Sakarya Atatürk) Giresunspor-Bozüyükspor (Giresun Atatürk) Sarıyer-İstanbul Güngörenspor (Yusuf Ziya Öniş) Tarsus İdmanyurdu-Fethiyespor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) Polatlı BUGSAŞ Spor-Turgutluspor (Polatlı İlçe) Ünyespor-Tepecikspor (Ünye İlçe).
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.