Anadolu Selçuk topbaşı yapacak

Anadolu Selçuk topbaşı yapacak

2 gündür izinde olan Anadolu Selçukspor, bugün Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde bir araya gelerek topbaşı yapacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor'da 2 günlük izin sona erdi. Yavru Kartal'da futbolcular bugün Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde bir araya gelerek topbaşı yapacak. Yeşil-beyazlılar, haftasonu oynayacağı Kahramanmaraşspor deplasmanına ise yarın gidecek.

MARAŞ'A GİDECEK

14 günlük kamp çalışmasının ardından 2 günlük izne ayrılan Anadolu Selçukspor, bugün yeniden topbaşı yapacak. Ligin ikinci devresinin ilk maçında Kahramanmaraşspor'a konuk olacak olan Anadolu Selçukspor, bu maça erken hareket edecek. Konya'da çalışma imkanlarının kısıtlı olmasından dolayı temsilcimiz yarın Kahramanmaraş'a gidecek. Maraş'ta kampa girecek olan Anadolu Selçukspor, karşılaşmanın hazırlıklarını burada sürdürecek.

FARKLI GALİP GALİP GELDİ

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 1.hafta maçında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı Kahramanmaraşspor'u 4-0 mağlup eden Anadolu Selçukspor'un gollerini;  Seddar Karaman (2), Oğuz Gürbulak ve Süleyman Türkeş atmıştı. Yavru Kartal, haftasonu konuk olacağı rakibin mağlup ederek ikinci yarıya moralli başlamak istiyor.

ABİDİN KURT merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.