Anadolu Selçuk hedeften saptı

Anadolu Selçuk hedeften saptı

Anadolu Selçukspor, hedef değiştirdi. Sezona 'play-off' hedefiyle başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz aldığı mağlubiyetlerle küme düşme potasına girdi. Yavru Kartal'da artık hedef ligde kalmak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ikinci yarıya kötü başladı. Sezonun ikinci yarısının ilk 3 maçında üst üste 3 mağlubiyet alan Yavru Kartal, hedef değiştirdi. Sezona 'play-off' hedefiyle başlayan Anadolu Selçukspor, devamını getiremedi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz aldığı 3 mağlubiyetle küme düşme potasına girdi. Yeşil-beyazlılarda hedef ligde kalmak.

ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİRDİ

Sezon öncesi takımın başına genç teknik adam Cenk Özcan'ı getirerek hedefini 'play-off'' olarak belirleyen Anadolu Selçukspor, yaptığı transferlerle de adından sıkça söz ettirdi.  Yavru Kartal; kadrosuna Volkan Koçaloğlu, Berat Çetinkaya, Ragıp Başdağ, Ufukhan Bayraktar ve son olarak Serkan Kurtuluş gibi isimleri kattı. Lige Kahramanmaraşspor'u 4-0 yenerek iyi bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor, ligin ilk yarısında çıktığı 17 maçta 26 puan toplamayı başardı. Yeşil-beyazlılar ligin ilk devresinde çıktığı 17 maçta; 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Yavru Kartal ligin ilk devresini 7.sırada noktaladı.

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamadı. Yeşil-beyazlılar, ligin ikinci yarısında çıktığı 3 maçtan da sahadan boynu bükük ayrıldı. Yavru Kartal, ligin ikinci yarısında çıktığı maçlarda; Kahramanmaraşspor'a deplasmanda 2-1, Amed Sportif Faaliyetler'e evinde 3-0, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ise evinde 1-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor aldığı mağlubiyetlerle küme düşme potasına girdi. Ligin ikinci yarısına 7.sırada başlayan yeşil-beyazlı temsilcimiz aldığı mağlubiyetlerle 12.sıraya girdi. Tehlike çanlarının çalmaya başladığı Anadolu Selçukspor'da hedef kümede kalmak olarak değişti. Anadolu Selçukspor'un nasıl bir gidişat sergileyeceği ise merak konusu oldu.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.