Anadolu Selçuk 4.kez kızardı

Anadolu Selçuk 4.kez kızardı

Amed Sportif Faaliyetler maçında Volkan Koçaloğlu'nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Anadolu Selçukspor bu sezon 4.kez kızardı. Yavru Kartal bu sezon en çok kırmızı kart gören 2.takım oldu

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin 19.hafta maçında Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı Amed Sportif Faaliyetler'e 3-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor'da maçın 12.dakikasında Volkan Koçaloğlu, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.Yeşil-beyazlı temsilcimiz bu sezon 4.kez kızarırken Amed Sportif Faaliyetler mücadelesinde Volkan Koçaloğlu'nun gördüğü kırmızı kartla en çok kırmızı kart gören 2.takım oldu.

4.KEZ KIZARDI

Amed Sportif Faaliyetler müsabakasında Volkan Koçaloğlu'nun gördüğü kırmızı kart ile bu sezon 4.kez kızaran Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta en çok kırmızı kart gören 2.takım oldu. Daha önce İstanbulspor, Fethiyespor ve Sivas Belediyespor maçlarında kırmızı kart gören Anadolu Selçukspor, son oynadığı Amed Sportif Faaliyetler müsabakasında da kızararak bu sezon 4.kez kızarmış oldu. Anadolu Selçukspor bu sezon Özkan Taştemur 2 kez kırmızı kart görürken, Ufukhan Bayraktar ile Volkan Koçaloğlu 1 kez kızardı.

VOLKAN ERZURUM MAÇINDA YOK

Bu sezon Anadolu Selçukspor'da Amed Sportif Faaliyetler maçında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Volkan Koçaloğlu, kariyerindeki 8.kırmızı kartı gördü. Yeşil-beyazlı temsilcimizde kaptanlık görevi üstlenen Volkan Koçaloğlu bu sezon 18 maça çıkarken bin 542 dakika sahada kalma başarısı gösterdi. Deneyimli defans futbolcusu gelecek hafta Anadolu Selçukspor'un evinde ağırlayacağı BB Erzurumspor maçında sahadaki yerini alamayacak.

BURAK TAŞPINAR

 

2.Lig Beyaz Grup'ta

en çok kırmızı kart

gören  takımlar

 

Takım              Kırmızı Kart Sayısı

Bucaspor                    8

A.Selçukspor              4

Fethiyespor                 4

Karagümrük               4

N.Belediyespor          4

İstanbulspor                3

Keçiörengücü             3

Hacettepe                   3

Erzurumspor               2

Pendikspor                 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.