Anadolu ‘Of’ çekmek istemiyor

Anadolu ‘Of’ çekmek istemiyor

Anadolu Selçukspor bugün sahasında ligin son sırasında yer alan Ofspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Batuhan Gültek yönetecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 30. Hafta maçında  sahasında lig sonuncusu Ofspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Batuhan Gültek yönetecek. Gültek’in yardımcılıklarını Muharrem Güzel ve Çetin Öncel yapacak. Maçta Hidayet Yasir Çimen dördüncü hakem olarak görev alacak.

HEDEF SERİYİDEVAM ETTİRMEK

Yeşil-beyazlı ekip kalan 5 haftada yenilmezlik serisini sürdürmek için mücadele edecek . Son 7 maçında 3 galibiyet 4 beraberlik alarak müthiş bir seri yakalayan Anadolu Selçukspor  kalan 5 maçta da bu seriyi sürdürmek istiyor. Bugün küme düşme hattında bulunan Ofspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekip iç saha avantajını kullanarak bu maçı kazanmak ve seriyi devam ettirmek istiyor.

SEYİRCİ DESTEĞİ BEKLİYOR

Bugün sahasında  Ofspor ile karşılaşacak olan Anadolu Selçukspor taraftarını yanında görmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte yönetim ve oyuncular  tüm yeşil-beyaz sevdalısı taraftarları zorlu maçta yanlarında görmek istiyor. Anadolu Selçukspor taraftarından alacağı destek ile yakaladığı yenilmezlik serisinde 4. galibiyetini almak istiyor.

İÇ SAHADA DAHA ETKİLİ

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  geride kalan 29 haftada en fazla puanı sahasında oynadığı karşılaşmalarda topladı. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı  14 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik alırken kalan 5 maçta ise sahadan yenilgi ile ayrıldı. Bu maçlarda 23 puan toplayan Anadolu Selçukspor rakiplerine 16 gol atarken kendi kalesinde ise 13 gol gördü.

10.RANDEVU

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un 30.haftasında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatük Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek olan Anadolu Selçukspor ile Ofspor, 10.kez karşılaşacak. Daha önce 9 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Ofspor'un üstünlüğü bulunuyor. Daha önce oynanılan 9 karşılaşmanın 5'ini bordo-mavili ekip kazanırken 2'sini ise yeşil-beyazlı temsilcimiz kazandı. İki maç ise eşitlikle sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Anadolu Selçukspor 1-0 kazanmıştı. Anadolu Selçukspor ile Ofspor arasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: "Anadolu Selçukspor 0-1 Ofspor, Ofspor 2-0 Anadolu Selçukspor, Ofspor 0-0  Anadolu Selçukspor, Anadolu Selçukspor 0-1 Ofspor, Anadolu Selçukspor 0-3 Ofspor, Ofspor 1-1  Anadolu Selçukspor, Anadolu Selçukspor 3-1 Ofspor, Ofspor 0-1  Anadolu Selçukspor."

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.