Anadolu bileniyor

Anadolu bileniyor

Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar bugün Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kastamonuspor 1966 ile karşılaşacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya Papillon Belvil Otel'de sürdürüyor. Kampta; Bugsaşspor ve Bergama Belediyespor ile hazırlık maçı oynayan Yavru Kartal, bugün Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Kastamonuspor 1966 ile oynayacak.

4 OYUNCU DENENİYOR

Kampa; Atiker Konyaspor U-21 takımından Alper, Görkem ve Berke'yi dahil eden Anadolu Selçukspor, Mehmet Güneş isimli gurbetçi oyuncuyu da deniyor. Teknik direktör Cenk Özcan'ın olumlu rapor vermesi halinde Anadolu Selçukspor yönetimi 4 oyuncuyla sözleşme imzalayacak.

3 OYUNCU AYRILDI

Öte yandan Konya Anadolu Selçukspor'da 3 oyuncu takımdan ayrıldı. Yavru Kartal'da fazla forma şansı bulamayan, Ali Aydemir, Zekeriya Çakırca ve Emre Yılmaz takımdan ayrıldı. Zekeriya Çakırca ile Ali Aydemir, Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Kemerspor 2003'e kiralanırken kaleci Emre Yılmaz ise Erzin Belediyespor'a transfer oldu. Yavru Kartal'da fazla forma şansı bulamayan Faruk Yaldıran'ın da kiralanması bekleniyor.

TÜRKEŞ VE ÖZKAN KONYASPOR'A

Anadolu Selçukspor'un milli oyuncuları Süleyman Türkeş ve Özkan Taştemur sezon sonunda Konyaspor'a alınması bekleniyor. Başkan Ahmet Şan, bu oyuncuları takip ettiklerini belirterek, "Seddar Karaman sakatlığı sebebiyle sezonu kapattı. Anadolu Selçukspor'da Süleyman Türkeş ve Özkan Taştemur gibi milli oyuncular var. İyi performans gösteriyorlar. Bu oyuncuların yanı sıra Arif ve Maksut gibi oyuncularda var. Umut vaaat eden oyuncular. Bu oyuncuları takip ediyoruz. İnşallah önümüzdeki sezondan itibaren Konyaspor'da yer bulmaya başlarlar" dedi.

HAKAN ARMUTCU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.