Anadolu 3 puan önde

Anadolu 3 puan önde

Sezona yeni yönetim ve yeni bir takımla başlayan Anadolu Selçukspor geçtiğimiz sezonun 7. haftasından 3 puan önde bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz sezonda da ilk yedi hafta sonunda deplasmanda kazanamamıştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor geride kalan 7 hafta sonunda geçen sezonki performansının 3 puan üzerinde yar aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon geride kalan 7 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik 3 yenilgi alarak on puan topladı. Anadolu Selçukspor bu maçlarda toplam 10 gol atarken kalesinde ise 12 gol gördü.

GEÇEN SEZON 7 PUAN TOPLADI

Geçtiğimiz sezonda da Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  ligin ilk 7 haftasında 7 puan toplamıştı. Yeşil-beyazlı ekip 7 maçta 4 beraberlik 1 yenilgi 1 galibiyet aldı. Anadolu Selçukspor bu maçlarda  5 gol atıp 7 gol yedi ve ilk 7 hafta sonunda kendisine 13. sırada yer buldu. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon ise geride kalan 7 haftada topladığı 10 puanla haftayı 10. sırada tamamladı.

GEÇEN SEZONDA DA KAZANAMADI

 Bu sezona evinde fırtına gibi esen Anadolu Selçukspor, dış sahada ise aradığını bulamıyor. Yeşil-beyazlı ekip Geçtiğimiz sezonda da  ilk 7 haftada deplasmanda kazanamamıştı. Anadolu Selçukspor geride kalan sezonda dış sahada oynadığı 4 maçtan 3’ünde rakipleriyle berabere kalırken bir maçta ise rakibine boyun eğmişti.

BU SEZON TEK BERABERLİK ALDI   

Geçtiğimiz sezon deplasmanda 3 puan toplayan  Anadolu Selçukspor Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta çıktığı 4 dış saha maçında galibiyetle tanışamadı. Ligin ikinci haftasında Amed Sportif Faaliyetler'e konuk olan Yavru Kartal rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar ligin 3.haftasında ise BB Erzurumspor'a 2-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor ligin 5.hafta müsabakasında ise İstanbulspor'a 5-0 yenilerek ağır bir mağlubiyet tattı. Ligin 7.haftasında Zonguldak Kömürspor'a 2-0 yenilen Anadolu Selçukspor dış sahada çıktığı 4.maçında 3.mağlubiyetini aldı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.