Anadolu '0' çekti

Anadolu '0' çekti

Anadolu Selçukspor, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'un ikinci yarısına kötü başladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligin ikinci yarısında çıktığı ilk 3 maçta '0' çekti

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısına kötü başladı. Yeşil-beyazlılar, ligin ilk yarısında çıktığı ilk 3 maçta 4 puan toplarken, ligin ikinci yarısında çıktığı ilk 3 maçta ise sahadan boynu büyük ayrıldı. Yavru Kartal, ligin ikinci yarısında oynadığı Kahramanmaraşspor, Amed Sportif Faaliyetler ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçlarından mağlubiyetle ayrıldı.

HEDEFİNİN UZAĞINDA KALDI

Sezona 'play-off' hedefiyle başlayan Anadolu Selçukspor, ligin ikinci yarısında gösterdiği performans ile hedefinin uzağında kaldı. Ligin ikinci yarısının ilk 5 haftasında zorlu periyodu bulunan Yavru Kartal, çıktığı ilk 3 maçta sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, ligin ikinci yarısında çıktığı; Kahramanmaraşspor'a 2-1, Amed Sportif Faaliyetler'e 3-0 ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlılar aldığı mağlubiyetlerle düşme potasına girdi.

İLK 3 MAÇTA 4 PUAN TOPLADI

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta sezonun ilk 3 haftasında 4 puan toplayan Anadolu Selçukspor, sezonun ikinci yarısında oynadığı ilk 3 maçta hiçbir varlık gösteremedi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligin ilk yarısında çıktığı ilk 3 maçta; Kahramanmaraşspor'u 4-1 yenerken Amedspor ile 1-1 berabere kaldı. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'a ise 2-0 mağlup oldu. Yavru Kartal, ligin ikinci yarısında çıktığı ilk 3 maçta ise sıfır çekti.

GEÇEN SEZONDA '0' ÇEKTİ

Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz sezonda ligin ikinci yarısının ilk 3 maçında '0' çekerek bu sezona benzer bir başlangıç yapmıştı. Yeşil-beyazlılar 2015-2016 sezonun ilk yarısında oynadığı ilk 3 maçta sadece 1 puan toplarken ligin ikinci yarısının ilk 3 maçında ise ise '0' çekti. Anadolu Selçukspor geçtiğimiz sezonun ilk 20 haftasında 20 puan toplayarak ligde 13.sırada yer alırken bu sezon ise topladığı 26 puan ile 12.sırada yer aldı.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.