Ampute’den 3 golle 3 puan

Ampute’den 3 golle 3 puan

Konya Engelliler Gücü Ampute; pazar günü oynanan maçta, ligin iddialı takımlarından Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Ampute Futbol Takımını ağırladı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol Süper Ligi açılış maçında temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute; pazar günü oynanan maçta, ligin iddialı takımlarından Şahinbey Belediyesi Gençlik Spor Ampute Futbol Takımını ağırladı. Selçuklu Belediyesi sentetik sahada oynanan maça hızlı başlayan temsilcimiz ilk yarıda girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Richard’ ın 2 şutu ile Adem’ in etkili bir kafa vuruşu direklerde patladı.  İlk yarısı 0 - 0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında temsilcimiz Richard’ ın asistleri ve golcü Aykut’ un golleri ile bir anda maçı 2 – 0’ a getirdi. Mücadelenin son dakikalarında temsilcimizin savunmadaki etkili ismi Emre Sümmen orta sahadan yaptığı dripling ile girdiği pozisyonda skoru 3 – 0’ a taşıyan golü kaydetti. Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz müsabakadan 3 puanla ayrıldı.

Soydabircan çok iyi hazırlandık

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan maç sonu yaptığı açıklamada yeni sezon öncesi çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve üst düzeyde motive olduklarını, yaptıkları ilk maç sonunda da güçlü rakipleri karşısında haklı bir galibiyet alarak 3 puanın sahibi olduklarını ifade etti. Süper Ligde kurumsal kimliği bulunan güçlü takımların olduğunun altını çizen Soydabircan, bu takımlarla mücadele edebilmek için de sürekli çalışmaları ve her maça kazanma inancıyla çok iyi motive olmaları gerektiğini kaydetti. Soydabircan sezonun ilk maçını kazanmaları vesilesiyle bu sezonda da desteğini esirgemeyen başta Selçuklu ve Karatay Belediyesi olmak üzere sponsorial Atiker, Falcon Motor ve Sincap AVM firmalarına teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Konya ekibi kadro: Kalede Abdullah, Defans: Ramazan - Emre - Adem, Orta Saha: Hüseyin – Aykut İleri: Richard. Yedekler: Collins – Yeboah - Osman – Hasret. Yrd. Antrenör: Fahri Ardıç. Antrenör: Fatih Erdaş. İlk hafta alınan diğer sonuçlar ise şöyle;Antalya Asat Gençlik    0-9 İstanbul Yeditepe  Eng. TSK Reh. Merkezi Eng. 4–0 Anadolu Erciyes Eng. Pendik Eng. 1-0 İstanbul Özürlüler Osmanlı Spor Eng. 4–0 Kayseri Melikgazi Belediyesi Bed.Eng.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.