Amatörde zorlu hafta

Amatörde zorlu hafta

Amatör Küme ve Gençler Futbol Ligi’nde bugün birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Beyşehir’de oynanacak Süper Grup maçında ise grubun iki namağlup takımı karşı karşıya gelecek

Amatör 1. Küme, Süper Grup ve U15 Futbol Ligi heyecanı bugün oynanacak maçlar ile sürecek. Süper Grup ve 1. Küme’de zorlu maçlar oynanırken, U15 Ligi’nde de zevkli karşılaşmalar sporseverleri bekliyor. Günün programı şöyle. Süper Grup: 12.30 Sanayispor-Bozkır Gençlerbirliği (Şehit Muharrem Samur Stadı), 13.00 Demirspor-Kuluspor (2 Nolu Saha) 13.00 Muhasebe Gençler-Ereğlispor (Cumhuriyet Sahası), 13.00 Beyşehir Belediyespor-Stadspor, 13.00 Cihanbeyli Belediyespor-Selçuklu Belediyespor.
1. Küme Futbol Ligi: 10.00 Selçukspor-Havzanspor, 12.00 Derespor-Karapınar Belediyespor, 14.00 Konya Başakspor-Ladikspor (3 Nolu Saha), 12.00 Mobilyacılar Sitespor-Akşehir Endüstrispor (Dumlupınar Sahası), 13.00 İçeri Çumra Belediyespor-Seydişehir Gücüspor, 13.00 Ilgınspor-Maliyespor, 14.00 Kadınhanı Belediyespor-Durak Ö.Akkanat YIBO Spor. U15 Futbol Ligi: 10.00 Karabağ Gençlerbirliği-Telekomspor, 11.30 Araplarspor-Çatalhöyük Çumra Belediyespor (2 Nolu Saha), 11.00 Havzanspor-Tümosanspor, 14.30 Konya Karakartallarspor-1905 Ultraaslanspor (Şehit Muharrem Samur Stadı).
SÜPER GRUP’TA KRİTİK MAÇ
Demirspor’un da ligden çekilmesiyle birlikte sadece 9 takımın mücadele ettiği Futbol Amatör Küme Süper Grup’ta bugün Beyşehir’de iddialı ve grubun namağlup iki takımı Beyşehir Belediyespor ile Statspor karşı karşıya geliyor. Saat 13.00’te Beyşehir İlçe Stadına başlayacak olan karşılaşmayla ilgili konuşan Beyşehir Belediyespor antrenörü Nail Vurucu, “Sezon başından bu yana iyi sonuçlar alan iki takımın mücadelesi, zevkli ve çekişmeli geçmeye aday. Bizim amacımız galip gelerek, aradaki puan farkını açmak. Futbolda önceden konuşmak yanlış, hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Üstelik futbol oyunu bilindiği gibi sürprizlere açık. Statspor, şu ana kadar oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla iyi bir takım olduğunu kanıtladı. Biz, sürprizle karşılaşmak istemiyoruz. Gerekli tedbirleri aldık” derken, Statspor yöneticisi Recep Carı, “Statspor tarihindeki en büyük başarıya doğru hızla ilerliyor. Şimdiye kadar hiç böylesine bir başarı yakalanmamıştı. Mütevazi bir bütçeye sahip olmamıza rağmen genç antrenörümüz ve deneyimli oyuncularımızla zirve mücadelesi yapıyoruz. Henüz yenilgi almadık ve lider Beyşehir Belediyespor ile birlikte ligin iki namağlup takımından birisiyiz. Deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğimize, namağlup unvanımızı kaybetmeyeceğimize inanıyorum” şeklinde görüş bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.