Amatör Küme’de zorlu hafta sonu

Amatör Küme’de zorlu hafta sonu

Futbol 1. Amatör Küme A Grubunda bugün dananın kuyruğu kopuyor. Halen lider olan Karapınar Belediyespor, en yakın takipçisi Selçukspor’u Karapınar’da konuk edecek.

Saat 13.00’te Karapınar İlçe Stadında başlayacak olan müsabaka hakkında ortak bir görüş bildiren iki takım yönetimi, “Biz iki dost takımız. Yıllardır Konya amatör kümesine karınca kararınca katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Önemli olan Fair-Play çerçevesinde dostça bir müsabaka olması. Elbette kazanıp avantajlı duruma geçmeyi iki taraf da ister, ancak bu centilmenliğin dışına çıkmamalı. Karapınar Belediyespor da, Selçukspor’da, giderek bitmeye yüz tutan amatör futbolu biraz olsun canlandırma çabası içerisindedir. Bizleri üzen tek olaysa, profesyonel takımlarımızın ilgisizliği. Oysa o kadar yetenekli sporcular var ki, ilgisizlikten kısa sürede kaybolup gidiyorlar. Maça gelince, hak eden kazansın” şeklinde görüş bildirdi. Karapınar Belediyespor-Selçukspor maçında Volkan Çetinkaya düdük çalarken, yardımcılıklarını ise A.Bilal Deniz ve Burak Atalay yapacak. Her iki takımda da sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
Ayrıca bugün Amatör Küme’de oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle: Amatör Küme Süper Grup: 14.00 Sanayispor−Muhasebe Gençler Şehit Muharrem Samur, 12.00 Selçuklu Belediyespor−Stadspor Selçuklu Belediye Saha, 13.30 Bozkır Gençlerbirliği−Cihanbeyli Belediye Bozkır, 13.30 Ereğlispor−Kuluspor Ereğli. 1. Amatör Küme A Grubu: 10.00 Derespor−İçeri Çumra Belediyespor Şehit Muharrem Samur, 13.00 Karapınar Belediyespor−Selçukspor Karapınar, 13.00 Seydişehir Gücü−Konya Başakspor Seydişehir. 1. Amatör Küme B Grubu: 12.00 Yeni Meramspor-Kadınhanı Belediyespor 3 Nolu Saha, 12.00 Havzanspor−Ladikspor Şehit Muharrem Samur, 13.00 Durak Ö.Akkant YİBO−Maliyespor Beyşehir, 13.00 Akşehir Endüstrispor−Ilgınspor Akşehir.
Öte yandan Konya merkez ve ilçelerinde bugün yapılacak olan spor müsabakalarının programı şu şekilde: Voleybol: 09.30 Emniyetspor − Derbentspor − Yaş Grb Erkek − Atatürk Spor Salonu 11.00 Selçuklu Bld − DSİ Spor − Yaş Grb Erkek − Atatürk Spor Salonu 12.30 Gençlikspor − Ç.ÇumraBelediyespor − Yaş Grb Erkek − Atatürk Spor Salonu 14.00 B.ŞehirBld − Derbentspor − Genç Erkek − Atatürk Spor Salonu.
Basketbol: 13.00 Yeni Sağlıkspor − Konya Gücü A − Küçük Erkek − 100. Yıl Spor Salonu 14.30 Kartal İD − A.Aymaz Koleji − Küçük Erkek − 100. Yıl Spor Salonu 16.00 Pemspor − SÜSK − Küçük Erkek − 100. Yıl Spor Salonu 17.30 Alınterispor − Diltaşspor − Küçük Erkek − 100. Yıl Spor Salonu 19.00 Konya Gücü B − Ulusoyspor − Küçük Erkek − 100. Yıl Spor Salonu 20.30 Selçuklu Bld − Konya Basket − Küçük Erkek − 100. Yıl Spor Salonu 12.30 Akşehir Selçuk − Akşehir Gençlikspor − Genç Bayan − Akşehir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.