Altso, Kalite Belgesini Yeniledi

Altso, Kalite Belgesini Yeniledi

Kaliteli hizmet anlayışını TSE ile belgelendiren Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), 2003 yılından bu yana sahip olduğu TSE Kalite Yönetimi Sistemi için 25-26 Temmuz 2013 tarihinde belge yenileme denetimini başarı ile geçti.

Kaliteli hizmet anlayışını TSE ile belgelendiren Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), 2003 yılından bu yana sahip olduğu TSE Kalite Yönetimi Sistemi için 25-26 Temmuz 2013 tarihinde belge yenileme denetimini başarı ile geçti. Kaliteli hizmet anlayışını TSE ile belgelendiren ALTSO, geçirmiş olduğu 2 gün süren başarılı bir denetim sonunda kalite belgesinin süresi 3 yıl daha uzatıldı.

    TSE Antalya Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Ahmet Eryurt tarafından gerçekleştirilen 2 günlük belge yenileme tetkikinde tüm evrak ve dosyaların incelendiği ve tüm servislerin çalışmalarının izlendiği açıklandı. Denetim sonucunda denetçi, ALTSO Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanları ile kapanış toplantısını gerçekleştirdi. TSE Antalya Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Eryurt, ALTSO'nun kalite yönetim sistemi konusunda ülkenin öncü odalarından olduğunu ve her dönem hem ulusal hem de uluslararası kalite konusunda kendisini ispatladığını söyledi.

    ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de, amaçlarının en kaliteli hizmeti üyelerine sunmak olduğunu, üye odaklı bir hizmet anlayışını benimsediklerini kaydetti. Şahin, “Bu tür belgeler odamızdaki hizmet kalitesinin yüksekliğini gösteriyor. Bizim hedefimiz bu hizmet anlayışını daha yüksek noktaya çıkararak üye memnuniyetini olabildiğince arttırmaktır.” dedi.

    Başarılı geçen denetim sonrasında bir açıklama yapan ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu ise tüm oda personeline teşekkür ederek, sistemin sürdürüleceği konusunda kararlılıklarını dile getirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.