Altın makasların futbol turnuvası sona erdi

Altın makasların futbol turnuvası sona erdi

Konya Berberler ve Kuaförler Odası bir ilke imza atıp, berber ve kuaför çalışanlarını olan üyelerini bir araya getirerek gerçekleşen “Konya Berberler ve Kuaförler Odası Futbol Turnuvası” sona erdi.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası bir ilke imza atıp, berber ve kuaför çalışanlarını olan üyelerini bir araya getirerek gerçekleşen “Konya Berberler ve Kuaförler Odası Futbol Turnuvası” sona erdi. Konya Berberler ve Kuaförler Odası ve Hif İl Temsilcilği işbirliği ile Şehit Muharrem Samur Stadı’nda maçlarını oynadı.

Toplam 14 takımın katılımı ile başlayan turnuvada 1.tur, 2.tur ve eleminasyon maçları sonunda yarı finale; Yakaspor, Aslanlarspor, Eylülspor ve Nalçacıspor takımları kaldılar. Oynanan maçlar sonunda 3.lük maçında karşı karşıya gelen maçta Yakaspor, rakibi Aslanlarspor’u 7-1 yenerek 3.olurken, finalde karşılaşan Nalçacıspor ise rakibi Eylülspor’u 2-0 yenerek şampiyon oldu. Bu sonuçlardan sonra; Nalçacıspor şampiyon, Eylülspor ikinci, Yakaspor üçüncü ve Aslanlarspor’da turnuva dördüncüsü oldular. Turnvada toplam 24 maç oynanırken, bu maçlarda 161 gol atılırken, 3 kırmızı, 28 de sarı kart gösterildi.

Final maçı sonrasında gerçekleşen kupa törenine katılan; Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkan Vekili ve Bisikletçiler Odası Başkanı Ahmet Çal, Konya Mobilyacılar Odası Başkanı, Anadolu Selçukluspor Başkanı ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Günbaş, Konya Tornacılar Odası Başkanı Emin Baranok, Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Atakan Özbayrak, Başkan Vekili Ayşe Yumuk, Yönetim Kurulu Üyeleri; Veli Baranok, Tevfik Kocasoy, Erdoğan Aydın, Hasan Şenepli, Hikmet Biltekin, Halil Alan ve Kadir Öksüz. Denetleme Kurulu Başkanı İbrahim Elden, Üye Dilek Çiftçi ve Oda Sekreteri Türker Tüfekçi ve TFF Konya Hif İl Temsilcisi İbrahim Karabacak derceye giren takım ve oyuncularına kupa ve ödüllerini verdiler.

Turnuva sonunda bir açıklama yapan; Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Atakan Özbayrak; 'Takımını kur, şampiyon ol.' sloganıyla bu tür turnuva veya benzeri etkinliklerle; personel ve meslek arkadaşları ile kaynaşma, iş verimini artırma, arkadaşlık olgusu ve sosyalleşme adına büyük faydalar getirdiği; dolayısıyla işine sahip çıkma olgusunun gelişmesi ve çalışanların üzerinde ki olumlu memnuniyeti neticesinde; Konya Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri arasında gerçekleştirdiğimiz turnuvada katılımcıların oldukça memnun kaldıklarını ve tekrarını istediklerini belirterek nisan ayında turnuvanın 2.sini düzenlemek istediklerini ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.