Altay’dan KOSKİ çalışanlarına teşekkür

Altay’dan KOSKİ çalışanlarına teşekkür

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hatay’da özveriyle görev yapan Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü personeli ile Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi personeliyle bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hatay’da özveriyle görev yapan Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü personeli ile Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi personeliyle bir araya geldi. İlk olarak KOSKİ Genel Müdürlüğü Selçuklu Tesisleri’ni ziyaret eden Başkan Altay, zor bir görevi en iyi şekilde yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, tüm çalışanların Hatay'da, Antakya'da, İskenderun'da, Samandağ'da çok önemli bir iş başardıklarını söyledi.

SU SORUNUNU ÇÖZMEK İÇİN YOĞUN ÇALIŞILDI

İlk andan itibaren nerede bir eksik varsa, vatandaşın ne sorunu varsa hızlıca çözmek için yoğun bir gayret içerisinde bulunduklarını aktaran Başkan Altay, “Özellikle KOSKİ’mizin yaptığı altyapı çalışmaları sadece Hataylıların değil, sadece Konyalıların değil, tüm Türkiye'nin beğenisini kazandı. Çünkü biz insanların en temel ihtiyacı olan su sorununu büyük bir gayretle, büyük bir özveriyle çözmek için çok yoğun bir çalışma gösterdik. Sonunda elhamdülillah zor durumda olan birçok insanın temel ihtiyaçlarını giderebileceği suyu önce tankerlerimize sonra şebekeye aktararak insanların hizmetine sunduk. Bazı arkadaşlarımız hala da çalışmaya devam ediyor” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.