Altay ve vekillerden ziyaretler zinciri

Altay ve vekillerden ziyaretler zinciri

Adalet ve Kalkınma Partisi Konya Milletvekilleri Orhan Erdem, Özkan Öksüz, Kerim Özkul, AK Parti Selçuklu Belediye Başkanı Adayı Uğur İbrahim Altay, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Adaylarından oluşan heyet Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerini

 Heyetin ilk durağı Sosyal Güvenlik Kurumu Konya İl Müdürlüğü oldu. SGK İl Müdürü Özge Songül’ü ziyaret eden Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki heyet, SGK’nın Konya’daki çalışmaları hakkında bilgi aldı. Milletvekilleri ve Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu’daki projeleri hakkında Songül’e bilgi verdi. Milletvekilleri ve Başkan Adayı Altay’ın bir sonraki durağı da Kozanlılar Derneği’ydi. Dernek Başkanı Bilal Demirel’i ziyaret eden heyet, dernek çalışmaları ve sıkıntıları konusunda bilgi aldı.
Daha sonra İl Özel İdaresi Sekreteri Mehmet Kaçmaz ve İl Genel Meclisi Başkan Vekili Süleyman Selçuk’u ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partili ekip ve Başkan adayı Altay, gelecek dönemde Selçuklu’da hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi. İl Özel İdaresi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Altay, “İl Özel İdaresi Çalışmalarını başarıyla yürütüyor. Selçuklu’nun sorunları noktasında biz belediye olarak İl Özel İdaresi ile işbirliği yapacağız” diye konuştu.
Heyet daha sonra, Selçuklu Ziraat Odası Başkanı Faruk Çöklü ve Yenidoğanlılar Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cafer Çelik’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Cafer Çelik ile bir süre sohbet eden Adalet ve Kalkınma Partili vekiller çalışmaları hakkında bilgi verdi. Selçuklu Ziraat Odası’ndaki ziyarettin ardından Milletvekilleri ve Başkan Adayı Altay, Kulu–Cihanbeyliler Derneğini ziyaret etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.