Altay ve Hançerli’ye tebrik ziyaretleri

Altay ve Hançerli’ye tebrik ziyaretleri

29 Mart seçimlerinin ardından görevine kaldığı yerden devam eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve Selçuklu Belediye Başkanlığına gelen Uğur İbrahim Altay tebrik ziyaretleri sürüyor.

 Hançerli, AK Parti Konya İl Başkanı Faruk Dügen ve il yönetimi, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Kaçmaz, Oğuzeli Belediye Başkanı Sami Yatkın, Konya Defterdarı Ramazan Türkan, PTT Başmüdürü Hakkı Altuntaş ve Altınekinliler Derneği yetkililerinin makamında kabul etti.
Öte yandan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri yöneticileri ile vatandaşlar Başkan Altay’a tebrik ziyaretinde bulunuyor. Ak Parti İl Başkanı Faruk Dügen, Selçuklu Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Meteoroloji Bölge Müdürü Ertuğrul Şen, Selçuklu Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Selçuklu Müftüsü Ali Okutan, Bozkırlılar Derneği Yönetimi, Selçuklu Belediyespor Kulübü Antrenörleri, çok sayıda kuruluş temsilcisi ve vatandaşlar Başkan Altay’ı ziyaret ederek başarı dileğinde bulundular.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.