Alper Avcı ilk yenilgisini aldı

Alper Avcı ilk yenilgisini aldı

Anadolu Selçukspor’da 8 haftada 4 galibiyet 4 beraberlik alan teknik direktör Alper Avcı ilk yenilgisini Kocaelispor karşısında alırken yeşil-beyazlı ekibin muhteşem serisi de bozuldu

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 31. Hafta maçında deplasmanda Kocaeli Birlikspor ile karşılaştı. Yeşil-beyazlı ekip rakibine 3-1 yenildi. Haftayı puansız kapatan Anadolu Selçukspor 42 puanda kalarak bir basamak geriledi.

İLK YENİLGİSİNİ ALDI

Ligde 8 maç sonra yenilgi ile tanışan temsilcimiz ise Play-Off şansını mucizelere bıraktı. Anadolu Selçukspor aynı zamanda teknik direktör Alper Avcı yönetiminde ilk yenilgisini aldı.

Sezonun 2. Yarısına kötü bir başlangıç yapan ve art arda oynadığı 5 maçı da kaybeden Anadolu Selçukspor’da  teknik direktör Cenk Özcan yerini yardımcısı Alper Avcı’ya bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip Avcı’yla birlikte çıktığı 8 maçta müthiş bir performans ortaya koydu. Anadolu Selçukspor 8 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik alarak 5 maçlık yenilgi serisini unutturdu ve Play-Off kovalamaya başlamıştı. Ancak Kocaeli Birlikspor deplasmanında bu seri bozuldu.

11 MAÇ SONRA 3 GOL BİRDEN YEDİ

Anadolu Selçukspor sezonun 2. yarısında çıktığı 5 maçta 5 yenilgi alırken kalesinde ise 10 gol gördü. Yeşil-beyazlı ekip bu beş karşılaşmada rakiplerine sadece bir gol atabildi. Yaşanan teknik adam değişikliğin ardından Anadolu Selçukspor’da işler siyahtan beyaza döndü. Müthiş bir seri yakalayan Anadolu Selçukspor 8 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda rakiplerine 10 gol atarken kalesinde ise sadece 4 gol gördü. İlk beş maçta 10 gol yiyip bir gol atan Anadolu son 8 maçta ise 10 gol atıp 4 gol yiyerek kalesine gole kapatmış oldu. Anadolu Selçukspor bu başarılı performansını Kocaeli deplasmanında sonlandırdı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu deplasmanda kalesinde 3 gol birden gördü. Yeşil-beyazlı ekip en son 3 gollü yenilgisini 11 hafta önce iç sahada oynadığı Amedspor maçında almıştı.  

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.