Ali Eroğlu Özel İdare’nin gururu oldu

Ali Eroğlu Özel İdare’nin gururu oldu

Spordaki başarısını kanıtlayan Konya İl Özel İdare Spor Kulübü, aldığı derecelerin yanı sıra antrenörleriyle de ses getiriyor

Halter Federasyonu tarafından Rusya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Halter Milli Takımını çalıştırmak üzere kampa davet edilen İl Özel İdare Spor Kulübü Halter Takımı Antrenörü Ali Eroğlu, kulübün ve Konya’nın gururu oldu.
Halter A Milli Takımı, Nisan ayında Rusya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Halter Federasyonu, takımı çalıştırmak üzere Konya İl Özel İdare Spor Kulübü Antrenörü Ali Eroğlu’nu görevlendirdi. Daha önce takımına kazandırdığı başarılarla öne çıkan Eroğlu, kulübünün ve Konya’nın gururu olurken, 10 Ocak’ta başlayan çalışmalarda sporcularını terletmeye başladı.
Karabük Ovacık Kamp merkezinde çalışmalarına başlayan 30 kişilik kampın 4 ay süreceğini ve sporcuların şimdiden ümit vaat ettiğini dile getiren Eroğlu, “Halter Federasyonumuzun Milli Takım Antrenörü olarak görevlendirmesi ile gururlandık. Üzerimizde önemli bir görev olduğunun farkındayız. Bunun için çalışmalarımızı teknik ve taktik olarak yoğunlaştırdık. 15 Nisan’a kadar sürecek kampta başarılı sporcularımızın olması umudumuzu artırıyor. Allah nasip ederse, inşallah 3-4 sporcu ile madalya alarak ülkemize dönmeyi hedefliyoruz” dedi.
Eroğlu, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Halter Takımı olarak da Şubat ayında Aydın’da yapılacak Genç Kulüpler Türkiye Şampiyonası’na hazırlandıklarını belirtti. Eroğlu, bu yarışlardan da başarılı ile döneceklerini söyledi. Rusya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na 30 halterci ile katılacak Türkiye’nin yanı sıra 30’un üzerinde ülkenin katılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.