Ali Dere:  Hedefimiz ilk beş içinde olmak

Ali Dere: Hedefimiz ilk beş içinde olmak

Devre arasında Atiker Konyaspor'dan kiralık olarak Anadolu Selçukspor’a katılan Ali Dere hafta sonunda önemli bir karşılaşma oynayacaklarını ve sahadan galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti.

Kahramanmaraş deplasmanında yaşadığı sakatlığın ardından kendisini toparladığını, forma giymek için gün saydığını ifade eden Ali Dere; “Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçında hocam görev verirse oynamak için hazırım. Öncelikle yeniden Konya Anadolu Selçukspor’un formasını giyeceğim için mutluyum. Takımımız ilk yarıyı iyi bir noktada tamamladı, ikinci yarıya başladığımızda belki beklenen neticeleri alamamış olabiliriz ama bu bir süreçtir. İyi neticeleri alacağımızı inanıyorum. İnşallah bu haftadan itibaren sahada oynayacağımız futbol ile alacağımız neticelerle camiamızı mutlu edeceğimizi düşünüyoruz. Geride kalan iki haftada zor iki karşılaşma oynadık. Fikstür gereği ilk beş haftanın zorlu geçecek olduğunu biliyorduk. Erzurum spor maçında sahadan galibiyetle ayrılıp çıkışa geçmek istiyoruz. Ligi ilk beş takım arasında bitirmek arzusundayız, inşallah bunu yapabilecek güçteyiz” dedi.

SKOR ALMAYI DAHA FAZLA İSTEYECEĞİZ

“Takımımızda genç ve yetenekli arkadaşların yanı sıra tecrübeli ağabeylerimizde var” diyen Ali Dere: “İyi mücadele ediyoruz esasında, bundan sonraki karşılaşmalarda skor almayı daha fazla isteyeceğiz, daha fazla mücadele edeceğiz ve sahadan istediğimizi alarak ayrılacağımıza inanıyorum. Erzurum maçını üç puanla kapatıp artık ilerleyen haftalarda daha umutla, daha güvende bakmak istiyoruz” ifadelerini kulandı

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.