Ali Dere, alkış topluyor

Ali Dere, alkış topluyor

Anadolu Selçukspor'un ara transfer döneminde Atiker Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Ali Dere, gösterdiği performansla takımını taşıyor.

Anadolu Selçukspor'un ara transfer döneminde Atiker Konyaspor'dan kadrosuna kattığı Ali Dere, gösterdiği performansla takımını taşıyor. Ürettiği ataklarla birçok pozisyon hazırlayan Ali Dere, ikinci devre Anadolu Selçukspor'un gücüne güç kattı. Ligin ikinci yarısında Atiker Konyaspor forması altında 14 maça çıkan Ali Dere 3 kez fileleri havalandırmayı başardı. Genç futbolcu bin 188 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

REHAVETE GİRDİK

Haftasonu oynayacakları Pendikspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Ali Dere,kalan 2 haftada oynayacakları maçları kazanmak istediklerini söyledi.  Ali Dere yaptığı açıklamada,“Sezon başında play-off hedefiyle bir kadro kuruldu. İyi de bir kadro kuruldu. Aslında işler güzel gidiyordu. İkinci yarıdaki ilk 5 maçtaki kayıplar bizi alt üst etti. Alper hocanın gelmesiyle 8 maçlık bir yenilmezlik serisi oluşturduk. Hem mental hem de fiziksel olarak iyi bir duruma gelmiştik. Play-off’a tekrardan tutunabilir miyiz diye çabaladık ama olmadı. Play-off şansımızı ikinci yarıda ilk 5 maç çok etkiledi. Play-off’a girebilirdik ama biraz da rehavete girdik. Ligi en iyi yerde bitirip, gelecek sezonun planlamasına başlayacağız. Son 2 hafta kaldı. 2 maçı da kazanmak istiyoruz. En yüksek puanda ligi bitirmek istiyoruz” dedi.

HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.