Akyürek, AK Parti Kadın Kolları Yönetimi ile buluştu

Akyürek, AK Parti Kadın Kolları Yönetimi ile buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Yönetimi ile bir araya geldi

Akyürek, İl Başkanlığında gerçekleşen programda, kadın kollarının fedakar çalışmalarının kendilerini gururlandırdığını söyledi. 
Cemiyet ve siyasi çalışmaların ikinci bir üniversite eğitimi niteliği taşıdığını belirten Akyürek, ''Bu alanlarda faaliyet gösterenler hem kendilerini eğitiyor hem de toplumuna hizmet ediyor. Asıl olan da bu zaten. Yani makam, şan ya da şöhretin bizde hiçbir değeri yok. Bizim için önemli olan hizmet etme duygusu ile hareket etmek ve topluma faydalı olmaktır'' dedi. 
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hasibe Özlem Çepni ise Akyürek'i ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
AK Parti çatısı altında siyaset yapmanın büyük mutluluğu ve onurunu taşıdıklarını vurgulayan Çepni, ''Türkiye'nin ve dünyanın en büyük organizasyonu haline gelen AK Parti'de siyaset yapmak ve milletimize hizmet etme çabalarımız bizleri gerçekten çok mutlu ediyor. Tahir Akyürek gibi bir Büyükşehir Belediye Başkanı ile bu yolda yürümek ise bizler için ayrı bir keyif ayrı bir gurur. Özellikle bayanlara yönelik yaptığı hizmetler ve sosyal belediyecilik çalışmaları bizim de işimizi kolaylaştırıyor'' diye konuştu.
AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.