Aktifsen’den Öğretmenlere Konser

Aktifsen’den Öğretmenlere Konser

Aktif Eğitim Sendikası Öğretmenler Günü etkinliklerine Şanlıurfa’dan başladı. Sendika üyelerini konserde bir araya getirdi. Ertuğrul Erkişi ve Aslıhan Erkişi’nin verdiği konsere Sendika Genel Başkanı Osman Bahçe’de katıldı. Bahçe’nin...

Aktif Eğitim Sendikası Öğretmenler Günü etkinliklerine Şanlıurfa’dan başladı. Sendika üyelerini konserde bir araya getirdi. Ertuğrul Erkişi ve Aslıhan Erkişi’nin verdiği konsere Sendika Genel Başkanı Osman Bahçe’de katıldı. Bahçe’nin öğretmenlerin önemine değindiği programın sunuculuğunu ise Samanyolu TV spikerlerinden Asım Yıldırım yaptı.

Aktif Eğitim Sendikası(Aktifsen) ‘bir gün değil, her gün öğretmenim’ sloganı ile öğretmenler günü kutlamalarını başlattı. Şanlıurfa’da kutlamalara başlayan sendika, üyelerini konserde bir araya getirdi. ŞUTSO Konferans ve düğün salonunda gerçekleşen etkinlikte Ertuğrul Erkişi ve Aslıhan Erkişi verdiği konserle öğretmenleri coştururken okuduğu ‘yurdum hikayeleri’ ile tanınan Asım Yıldırım şiir dinletisi yaptı.

Programa Aktif Eğitim Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe de katıldı. Bahçe, burada yaptığı konuşmada öğretmenlerin önemine değindi. Öğretmenlerin her dönemde muteber kabul edildiğini aktaran Bahçe, öğretmenlik mesleğinin tarih kadar eski olduğunu vurguladı. Devlet ve milletlerin gücünü öğretmenler ve toplum arasındaki bağa dayandıran Bahçe, “Devlet ve milletlerin gücü öğretmen ile toplum arasında kurdukları bağın gücü kadardır. Dünya tarihinde tarihe damgasını basanlar ilme irfana eğitim ve öğretime ilim adamı ve öğretmenlere verdiği değerle o damgayı basabilmişlerdir.” dedi.

“HIRSIZLAR, AHLAKSIZLAR İÇİN ÇOK TEHLİKELİYİZ!”

Başkan Osman Bahçe Birecik’te okul müdürleri ile ilgili yapılan fişleme skandalına da değindi. Fişlemenin içeriğine değinen Bahçe, Aktifsen üyesi müdür adaylarının ismi karşısında ‘paralelcidir, çok tehlikelidir’ ibaresini anımsatarak “Evet; üyelerimiz çok tehlikelidir. Hırsızlar, ahlaksızlar, namussuzlar için çok tehlikelidir. Ülkemizi yakın, uzak komşularımıza satanlar için çok tehlikelidir. Sadece kendi kasalarını düşünenler için çok tehlikelidir. Devletin tüm nimetlerini kendi etraflarında oluşturdukları dar oligarşik yapıya peşkeş çekenler için çok tehlikelidir. Çok şükür ki kötüler için çok tehlikeliyiz.” diye sert tepki gösterdi.

Sendika Şanlıurfa Şube Başkanı Osman Çakmak ise katılımcılara teşekkür etti. Çakmak, "Bugün de bu salonda sadece bizim sendikamıza üye olan değil farklı sendikalardan öğretmenlerimiz bulunmaktadır .Yoğun katılım bizlere daha da güç verip şevklendirdi. Sizlerden aldığımız bu mesajla o okul senin bu okul benim diyerek kısa vadede üye sayımızı 5000'e çıkartmak için sendika yönetimimizle beraber var gücümüzle çalışmayı sizlere söz veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Program daha sonra geceye sponsor olan firmalara ve sanatçılara verilen ödül töreniyle sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.